Güllü Şömentabl Modelleri

Çiçeklerin en güzeli ve anlamlısıdır gül. Tarih boyunca dünyanın her yerinde hep en güzel çiçek olmuştur. Türlü anlamlarla bezenen bu nadide ve mis kokulu çiçek için milyonlarca dize, manzume yazılmış; methiyeler düzülmüştür. Evlerdeki kullanım alanı ise çiçekliğiyle kalmamış, tüm mefruşat ürünlerinde şekliyle, duruşuyla, rengiyle tarifsiz güzellikteki yerini her daim korumuştur. Evlerde sarsılmaz yeri olan bu eşsiz çiçeği şömentabl modelleri arasında da görmek pek tabii mümkündür. Şekil itibariyle ister dalında, ister sadece taç yapraklarını yerleştirin her formdaki örtülerinize çok yakışacak bir çiçek desenidir gül.

gullu-somentabl-modelleri-1

Fiskos masalarına, yemek masalarına, sehpalara, konsollara ve şifonyerlere sereceğiniz şömentabl örnekleri; gül deseniyle bezendiğinde ayrı bir güzellik ve şıklık katacaktır. Dantel ya da kumaştan hazırlayacağınız örtülerinizi güllerle bezeyin.

gullu-somentabl-modelleri-5

İnsanı hayal kurmaya iten bülbülün büyük aşkı gül, tarih boyunca hep sevgiyi temsil etmiştir. Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman taşkın bir sevdanın baş rolünü oynayan bu nadide çiçek; güllü şömentabl yapımı için eşsiz bir model oluşturacak sizlere. Örerken ya da işlerken sizi başka dünyalara götürecek gülleri evinizin her yerine serpiştirin hanımlar.

gullu-somentabl-modelleri-3

Hayatımızın her yerinde bir şekilde var olmuş bu güzel çiçek motifi, şömentabl gibi şık bir ev aksesuarında yerini aldığında sizin de yüzünüzde güller açacak. Kendinizi belki de gül bahçeleri içinde hayal edeceksiniz. Sınırsız renk ve boyutta gül desenlerini evinizden eksik etmeyin, çiçekler baharın tazeliğini getirir, o mis kokularını sanki canlıymışcasına evinize doldurur. Odalarınıza gül kokularını şömentabl haliyle yaymaya hazırsanız Güllü şömentabl modellerine göz atmayı daha fazla geciktirmeyin.

gullu-somentabl-modelleri-2

Salatalar bölümümüzdeki salata tarifleri de ilginizi çekecektir. Ayrıca sayfalarımızın linklerini sosyal medya hesaplarınızdan  da paylaşabilirsiniz.

gullu-somentabl-modelleri-4

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ