Tığ İşi Bebek Battaniyesi Modelleri

Kış aylarında bebeklerinizin üzerine örtebileceğiniz en güzel tığ işi bebek battaniyesi modelleri örneklerini içeriğimizden bulabilirsiniz.

Bebeklerin üzerine her mevsim çok sıcak olmadığı sürece ince veya kalın örgü battaniyeler örtülür. Çoğu anne adayı hamilelik döneminde hazırlık yapmaya başlar. Yapılan hazırlıklar arasında örgü kıyafetler, battaniyeler, bereler vb. şeyler yapılır. Eğer bebeğiniz kışın doğacak ise bunları daha fazla yapmanız gerekebilir. Tığ işi bebek battaniye modelleri emek verilmesi gereken örgülerdir. Battaniyelerin boyutuna göre zor veya kolay modeller seçebilirsiniz. Zor modeller daha çok zaman alacaktır ve oldukça fazla emek istemektedir. Ama düz zinciri tığ ile çekip de kolayca battaniye örebilirsiniz. Seçim tamamen size kalmıştır.

Bebek battaniyeleri örerken cinsiyete göre renk seçimi yapmanız gerekmektedir. Kız bebekler için beyaz, pembe, yeşil, krem ve kırmızı tonlarını kullanabilirsiniz. Erkek çocuklar için ise mavi, yeşil, beyaz ve sarı tonlarında tığ işi bebek battaniyesi yapabilirsiniz. Eğer bebek odası yaptıysanız odanın dekorasyonu ile uyumlu renklerde de bebek battaniyesi örebilirsiniz.

Tığ İşi Bebek Battaniyesi Modelleri

Aşağıda yer alan tığ işi bebek battaniyesi modelleri arasından istediğini seçip ister kendiniz örebilir isterseniz de başkasına ördürebilirsiniz. Model ve renk seçimi yaparken beşik rengi, nevresim takımı gibi diğer eşyalara uygun seçmenizi öneririz. Tığ işi bebek battaniyesi nasıl yapılır örnek videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sitemizde yer alan diğer bebek örgüleri için ise bu linke tıklayabilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ