2017 Babalar Günü Ne Zaman? Babalar Günü Hediye Önerileri

2017 Babalar Günü Ne Zaman? Babalar Günü Hediye Önerileri

2017 Babalar Günü Ne Zaman? Babalar Günü Hediye Önerileri

2017 Babalar Günü’ne çok az bir vakit kaldı. Bu yıl babalar günü ne zaman sorusu da sıkça sorulmaya başlandı. Babalar günü 2017 yılında yani bu yıl 18 Haziran tarihinde kutlanacak. Ailenin reisi olan babalar bu yıl da evlatları tarafından kendilerini özel hissedecekler. Ancak babasına hediye almak isteyenlerin ya da sürpriz yapmak isteyenlerin de aklında babalar günü sürpriz fikirleri ya da babalar günü hediyeleri olarak ne almak gibi sorular da var. Canimanne.com takipçileri için biz de bu konulara değinmek ve sizleri fikir sahibi yapmak istedik.

2017-babalar-gunu-ne-zaman-babalar-gunu-hediye-onerileri

2017 Babalar Günü Hediyeleri

Babalar günü hediyeleri ile ilgili karar vermek için öncelikle babanızın ilgi alanlarından haberdar olmanız ve babanızı çok iyi tanıyor olmanız lazım. Nelerden hoşlandığını bildiğiniz takdirde hediye seçiminiz kolaylaşır ve babanız da babalar günü 2017 hediyesi ile mutlu olur.

  • Babanız çalışıyorsa iş hayatında kullanacağı şık bir kalem, şık bir ajanda ya da bu tarz setlerden babalar günü hediyesi alabilirsiniz.
  • Özel yapım bir çift kol düğmesi alabilir hatta kol düğmelerinin üzerine babanızın adının baş harflerini yazdırabilirsiniz. Bu da 2017 babalar günü hediyesi olarak şık ve sevindirici olabilir.
  • Babalar günü hediyesi olarak eğer babanız eğlenceli biriyse ilginç baskılardan oluşan bir tişört alabilirsiniz.
  • 2017 babalar günü için babanıza üzerinde “canım babam” benzeri yazılar yazan özel baskılı bir Kur’an-ı Kerim hediye edebilirsiniz.
  • Babalar günü 2017 için babanıza imamesinde adının baş harflerinin yazılı olduğu bir tespih yaptırabilirsiniz.
  • Babanızın eğer arabası varsa ve arabasına düşkünse 2017 babalar günü için arabası ile ilgili bir aksesuar alabilirsiniz.

2017-babalar-gunu-ne-zaman-babalar-gunu-hediye-onerileri

2017 Babalar Günü Sürprizleri

  • Babanızı 2017 babalar günü için o günün Pazar gününe denk gelmesinden dolayı sürpriz bir Pazar kahvaltısı organize edebilirsiniz.
  • Babanızla birlikte daha önce çektirdiğiniz bir fotoğrafı kocaman bir çerçeve ile çerçeveletip babanıza babalar günü hediyeleri alternatifi olarak verebilirsiniz.
  • 2017 babalar günü 18 Haziran tarihi Pazar gününe denk geliyor. Ancak bir önceki Cuma günü babanızın işyerine ya da çalışmıyorsa eve aldığınız hediyeyi kargo ile gönderebilirsiniz.
  • Babalar günü 2017 hediyeleri için babanıza şık bir kartvizitlik alabilir ve üzerine adını yazdırabilirsiniz.

2017-babalar-gunu-ne-zaman-babalar-gunu-hediye-onerileri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ