Bebek Örgü Modelleri

Bebek Örgü Modelleri

Bebek örgü modelleri tığ işi veya şiş örgü modeli olsun her zaman yapılan el işleri örgüleri arasında sıkça gördüğümüz el işleri arasında yer almaya devam etmektedir. Örgü modelleri son yıllarda video anlatımlı olması örgüye ilgiyi artmasında etken olmuştur. Sitemizde bebek örgü modelleri geniş örnek seçeneğini bulabilirsiniz. Tunus işi modellerinden birçok model seçimini video anlatımlı bulabilirsiniz.

Kış aylarında bebeklerimizi soğuktan korumak için yün bereler, atkılar, kazaklar, yelek, hırka, patik ve örgü battaniyeler ile sararız. Bebekler için en çok kullanılan örgü giysiler arasında patik, hırka ve yelek gelir. 

El emeği ile yapılan örgü patikler, hırkalar ve kazaklar yine çok rağbet görmekte bu yılda. İstediğimiz renklerde öreceğimiz yeni model hırkalar ve değişik model yelekler ile bebeklerimizi soğuktan koruyabiliriz.

 Yün giysiler hem sağlıklı hem de ucuz maliyetli. Kız bebekler için örgü yün elbiseler bu yıl çok moda. Tığ ile kenarları süslenen yün elbiseler ya da tığ ile yapılmış elbiseler çok sevimli.

Bebekler için evde el işi ile çeşitli giysiler yapabiliriz. Değişik renkte ipliklerle evlerimizde bebeklerimiz için farklı örgü modelleri yapabiliriz. İstediğimiz renk ve motifte yün giysiler örerek hem vakit geçirmiş oluruz, hem de aile bütçemize katkı sağlamış oluruz. Örgü bebek giysileri yapmak zevkli bir uğraş olacaktır. Tek yapmamız gereken ne öreceğimize karar vermek malzemelerimizi temin etmek ve başlamak olacaktır.

Örgü, el işi, tığ işleri, şiş örgüler hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

Bebek Örgü Modelleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ