2017 Bebek Örgüleri

Havaların soğuması ve kış aylarının gelmesi ile birlikte örgü mevsimi de açılmış oluyor. Bebeklerimiz üşümesinler diye anneler bebekleri için yün giysiler örme başlar. 2017 bebek örgüleri oldukça geniş bir yelpazeye sahip.

2017 bebek örgüleri modelleri için vitrinleri dolaşabilir ve fikir edinebilirsiniz. Evinizde bebeğinize benzer modellerle harika örgü yün bereler, hırkalar, kazaklar ve yelekler örebilirsiniz. 2017 bebek örgüleri oldukça renkli ve çeşitli bu yıl. Bebeğinize onu soğuktan koruyacak el örgüsü atkılar örebilir bere ile kombin yaratabilirsiniz. Bu yıl bebeklerde özellikle kız bebekler için uzun örgü hırkalar, volanlı hırkalara ve işlemeli elbiseler çok moda. Patiklerde uzun ve bot tipi patikler çok rağbet görmekte.

El örgüsü atkı bere takımlarında hayvan figürleri kullanılmış 2017 bebek örgüleri modellerinde. Ayrıca berelerde tavşan kulaklar çok sevimli bir hava veriyor. Atkı ve el örgüsü berelere işlemeler ekleyerek değişiklik kazandırabilirsiniz. Fiyonklarla ve kurdelelerle süsleyebilirsiniz. Atkı ve berelere ek olarak örgü eldivenler de örerek üçlü kombin yapmanız mümkün.

2017 bebek örgüleri için bu yıl örgü kazaklar ve örgü hırka modelleri de çok sık kullanılmakta. Ayrıca bebeklerin vazgeçilmezi örgü yelekler yine bu yıl çok moda. Bol ve düğmesiz yelekler, renkli ve motifli yelek modelleri de bebeklerinizi soğuk havalarda koruyacak vazgeçilmez giysilerden biri olacak. El örgüsü patikler de renkli, desenli, kısa, uzun modeller ağırlıklı bu yıl.

Hamarat bayanlar bebeklerine kendi el emekleri ile harika örgüler örebilirler. Atkı ve bere örmek çok basit kısacık zamanda biten örgülerden. Örgü bebek  hırkaları ve el örgüsü kazaklar da keza aynı. Örgü bebek giysileri minik olması bakımından çabucacık ortaya çıkan giysilerdir. Örgü yünlerinizi karıştırarak değişik değişik pek çok çeşit örmeniz mümkün. İhtiyacınız olan malzemeleri tamamlamanız ve model seçmeniz yeterli olacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ