2017 Boyunluk Modelleri

Son birkaç yıldır boyunluklar oldukça moda oldu. 2017 boyunluk modelleri yine trendler arasında kendini göstermekte. Pek çok mağaza ve dükkanın vitrinlerinde çeşit çeşit boyunluklar yerlerini çoktan aldılar bile. 2017 boyunluk modelleri klasik örgülerin yanı sıra, farklı örgü teknikleri ile beğeni kazanmakta. Örgü boyunluklar oldukça kullanışlı aksesuarlar arasında yer alıyor. Özellikle soğuk kış aylarında boynunuzu ısıtacak modeller yünden örülerek kışı sıcak geçirmenize yardımcı oluyor. Boyunluklar hem atkı, hem fular hem de başlık olarak çeşitli hallerde kullanılıyor.

2017 boyunluk modelleri değişik metotlardaki örgü çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Her yaş için uygun olan boyunluklar kadın, erkek, yaşlı ve çocuklar için de vazgeçilmez yerlerini aldı çoktan. 2017 boyunluk modelleri bu sezon ebruli renklerde çok hoş duruyor. Ayrıca tığ işi ve örgü boyunluklar çok beğeniliyor bu sezon. İster klasik giyinin ister spor boyunluklar kıyafetlerinizi hem tamamlıyor hem de kışın soğuk etkisinden korunmanızı sağlıyor.

Uzun atkılar bu yıl yerini boyunluklara bırakmışa benziyor. Çok kullanışlı olan boyunluklar 2017 boyunluk modelleri ile göz kamaştırıcı. Boyunluk yapmayı evlerinizde kendiniz de deneyebilirsiniz. Oldukça basit bir şekilde örülen boyunluklar çok kısa süre içinde bitmekte. Üstelik boyunluk örmek için çok hamarat olmaya ya da çok iyi örgü bilmenize gerek yok. Değişik renklerde aldığınız yünlerle çok kısa sürede istediğiniz modelde boyunluk örmeniz mümkün. Yapacağınız boyunluk için malzeme almanız yeterli. Şiş ya da tığ ile örebilir ve kendi tasarımınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Model için de mağaza gezip fikir edinmeniz yeterli. Kendiniz örmek istemezseniz mağaza ve vitrinlerde renk renk, çeşit çeşit boyunluk satılmakta. Fiyatları çok da uygun olan boyunluklar kullanışlı tasarımları ile hayatımıza hızla giriş yaptılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ