2017 Çizme Modelleri

Giydiğimiz kıyafetler ve kombineler kadar ayakkabılarımız da oldukça önemlidir. Kıyafetlerimiz ile birbirini tamamlaması ve uyum içinde olması gerekir. Spor kıyafetler tercih ediyorsanız mutlaka ayakkabılarınızı da o şekilde tercih etmelisiniz. Klasik tarzdan hoşlanıyorsanız da ayakkabılarınızı da ona göre tercih etmelisiniz. Aski halde uyumsuzluk olabilir ve hoş durmaya bilir. Bu noktalara dikkat ederseniz daha uyumlu olacağınıza eminiz.

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle beraber ise çizme ve botlara olan ilgi de artmıştır. Her geçtiğimiz sene yeni modeller ortaya çıkmaktadır. Çizme modelleri çok fazla çeşitliliğe sahiptir. Erkek ve kadınlar için olanlar olduğu gibi aynı zamanda çocuklar içinde oldukça şık çizme modelleri yer almaktadır. Süet çizmeler olduğu gibi deri ve rugan modeller de oldukça sıklıkla tercih edilmektedir.

Kadın çizmelerinin dize kadar olanları olduğu gibi aynı zamanda daha kısa modelleri de vardır. Sizin tarzınız hangisine daha yakın ve uyumlu ise onu tercih edebilir ve kombinelerinizde kullanabilirsiniz.

Kadın çizmelerinde birçok model ve çeşit bulunur. Çizme çeşitleri arasında en çok tercih edilenler ise süet ve deri olanlardır. Bunların sade olanları olduğu gibi taşlı ve tokalı olanları da vardır. Genellikle siyah renkli çizmeler daha fazla tercih edilse de koyu kahve ve sütlü kahve renkleri de tercih edilmektedir. Son zamanlarda ise şarap rengi sıklıkla kullanılan renkler arasında yer alır.

   2017 çizme modelleri çok fazla çeşitliliğe sahiptir. Klasik modeller kadar spor tarzındaki çizmeler de bu sene çok fazla tercih edilecek gibi gözüküyor. Her geçtiğimiz sene yeni modeller ortaya çıktığı gibi bu sene de birbirinden şık çizmeler bizleri bekliyor. Bu sene genellikle siyah çizmeler kullanılacak olsa kahve tonları ve lacivert de tercihler arasında yer almaktadır.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ