2017 Eldiven Modelleri

Kışın en çok kullandığımız dış giysiler arasında yer alan eldivenler aşırı soğuklarda ellerimizi korumamıza yardımcı olur. Ellerimiz soğuktan en çok zarar gören hassas organlarımızdandır. Ellerimizi korumak için örgü eldiven modelleri kullanmamız ellerimizin kurumasını önleyecektir.

2017 en yeni eldiven modelleri arasında yarım eldiven modelleri ya da parmaksız eldiven modelleri gelmekte. Şık giysiler için tasarlanan dirseğe kadar uzun eldivenler de 2017 eldiven modelleri arasında gelmekte.

Kış aylarında örgü eldivenler yumuşak dokusu sebebi ile daha çok tercih ediliyor. Örgü eldiven modelleri yapmak biraz zahmetli olsa da ortaya çıktıktan sonra oldukça keyif veren bir uğraştır. 2017 örgü eldiven modelleri ile ilgili bu yıl da çok çeşitleri bulmak mümkün. Renkli, sade, desenli, parmaksız, yarım eldivenler farklı tasarımlarda kullanılmış. Bazı örgü eldiven modellerinde hem örgü hem işleme kullanılırken bazı modellerde boncuklarla ve taşlarla süslemeler yapılmış 2017 en yeni eldiven modelleri olarak.

2017 en yeni eldiven modelleri arasında atkı, bere, eldiven üçlü kombinini görmek de mümkün. Kış aylarında ekstra olarak kullanılan örgü eldiven örnekleri kışın en dondurucu soğuklarından korunmak için ideal. Ayrı tasarımları bir araya getirerek de kombin yapmak mümkün. Benzer modeller ve renklerle şık bir kombin oluşturabilirsiniz. El örgüsü eldivenler 2017 yılında satın alabileceğiniz gibi kendiniz de istediğiniz renk, desen, boyut, motif ve ölçülerde örebilirsiniz. Eldiven örmek zahmetli göründüğü kadar zevkli bir uğraştır. Moda renk ve modellerden fikir almanız ve ihtiyacınız olan malzemeyi edinmeniz yeterli olacaktır.

Her yıl olduğu gibi marifetli hanımlar 2017 el örgüsü eldiven modelleri konusunda da oldukça şık eldiven modelleri ortaya koymuşlardır. Abiye örgü eldiven modelleri olduğu gibi kalın yünlerden örülmüş değişik eldiven modelleri de 2017 eldiven modelleri arasında dikkat çekerek yerini aldı. Kışın soğuk günlerinde ellerimiz kadar içimizi de ısıtacak olan 2017 en yeni eldiven modelleri görsellerine aşağıdaki galerimizden ve canimanne.com sitesindeki diğer sayfalardan ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ