En Yeni Dantel Örnekleri

Dantel örnekleri geleneklerimizde büyük yeri olan ve genç kızların çeyizlerini oluşturan önemli unsurlardandır. Nesilden nesile uzanan dantel zaman içinde değişiklikler de geçirmiştir. Hemen hemen her genç kızın çeyizinde dantel modelleri vardır. Dantel çeyiz eşyasında hemen her alanda yer almıştır. Dantelinde modası vardır tabi. 2017 yılı en yeni dantel örnekleri çeyiz mağazalarında yerlerini çoktan aldı. Dantelin kullanıldığı alanlar en çok sehpa ve dolap süslemelerinde görülür. Bunun yanı sıra dolaplarda ve yatak örtülerinde de dantel işlemeleri sıkça kullanılmıştır.

2017 en yeni dantel örnekleri mutfaklarımızdan içeri girdiler. Mutfaklarımızda rafları süsleyen danteller 2017 en yeni dantel örnekleri ile göz dolduruyor. Dantel evimizin hemen her bölümünde kullanılıyor. Yatak odalarımızda yine dolaplarımızı süslerken, dantel yatak örtüleri de şık bir görüntü vermekte. Banyolarımızda da görmeye alıştığımız danteller banyoda havlu kenarlarını süslüyor.

Farklı desen ve motifler kullanılarak yapılan dantel sehpa örtüleri ve fiskos üzerlerini süsleyen dantel modelleri 2017 yılı en yeni dantel örnekleri ile sergileniyor. Dantel modelleri geleneklerimizde ağırlıklı olarak yeri olan unsurlardan ve günümüzde hala çok tercih edilmekte. Dantel el işi ve göz nuru ile yapılan işlemelerden olsa da günümüzde teknoloji sayesinde makinelerle de harika danteller ortaya çıkmakta. Danteli kendimiz yapabildiğimiz gibi hazır almakta günümüzde mümkün. Çeşitli ve farklı desenleri ile 2017 en yeni dantel örnekleri çeyiz mağazalarında bulunmakta.

2017 en yeni dantel örnekleri arasında yer alan dantel masa örtüsü örnekleri bu yıl çok moda. Bu yıl moda olan diğer dantel ürünlerinden olan nevresim takımları da genç kızların çeyizlerinde yer aldı 2017 en yeni dantel örnekleri ile birlikte. Hazır dantellerin yerine kendi el emeğimiz danteller tabi ki her zaman daha kıymetli.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ