En Yeni El Örgüleri

En yeni el örgüleri arasında oldukça çeşitli ürünler yer alıyor. Değişik renklerde  elde örülmüş, atkılar, kazaklar, hırkalar, bereler, yelekler, patik, eldiven, panço, pelerin ve daha neler neler. El örgüsü ile istediğiniz giysiyi örebilir ve el örgüsü ile çantalar yaparak kullanabilirsiniz.

Örgü kazaklar her zaman olduğu gibi yerini koruyacak. Bunun yanı sıra örgü hırkalar ve yelekler yine örgüler arasında bulunuyor. Aynı zamanda hırkalar da düğmesiz, kemer ve kuşak kullanılarak tasarlanmış. Örgü yelekler her ortamda giyilebilecek modellerde tasarlanmış bu yıl ister günlük hayatta isterseniz iş hayatınızda yeleklere yer vererek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Örgü modelleri kış aylarında özellikle sıcak tutmaları bakımından çok tercih edilen giysiler arasında olacak.

Örgü, şiş örgüler, tığ işi örgü örgü ve el işleri hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

En Yeni El Örgüleri

Özellikle uzun hırkalar çok beğeni kazanıyor. Uzun ve dar hırkaların yanında uzun bol, salaş hırkalar da oldukça beğeni topluyor. Bu yıl uzun hırkalar moda olduğu kadar kısa hırkalar da çok moda. Özellikle önden fermuarlı modeller çok rağbet görmekte. Kışın en sık kullandığımız giysilerden olan hırkalar bu yıl desenli ve canlı renkleri ile karşımıza çıkıyor. Boş vakitlerimizi geçirmek için evlerimizde istediğimiz renklerden ve modellerden kendi tasarladığımız giysileri yapabiliriz. Kazak, hırka ve yelek yapmak zor görünse de aslında kolay örgülerdir. Sadece biraz sabır ister ancak hem bütçenizi uygun hem de kendi el emeğiniz ile kendinize harika tasarımlar yapmış olursunuz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ