2017 En Yeni Saç Modelleri

Kadınlar güzel görünmek için saçlarına özen gösterirler. 2017 en yeni saç modelleri kadınların merakla beklediği konular arasında. Bu yıl doğal görünüm veren saç stilleri kadınlar için önemli olacak. 2017 en yeni saç modelleri doğal görünümlü saç modelleri ve renklerinden oluşuyor. Doğal ancak seksi görünümlü modeller kadınlar tarafından en çok beğenilen saç tarzları arasına giriyor bu yıl. 2017 yeni saç modellerinde sarı saç yine çok moda. Sarı saçta platin sarı, kirli sarı, çilek sarışın ve küllü sarışın renkler çok dikkat çekiyor.  Ayrıca altın sarısı ve güneş ışığı sarısı da beğeni topluyor bu yıl. Kadınların en çok tercih ettikleri renkler arasında olan sarı saç bu sezon yine çok rağbet görecek.

2017 en yeni saç modelleri renk çeşitliliği ile tarz yaratıyor. Kızıl kestane rengi ile tonları 2017’ye damgasını vuracak. Kızılın hemen her tonu bu yılın moda renkleri arasında. Kızıl kestane en beğenilen saç rengi olacak bu yıl. Özellikle beyaz tenli hanımlara çok yakışan kızıl kestane esmer hanımlarda gölge halinde kullanımı ile beğeni kazanıyor.

Sarışın hanımlar saç renklerini biraz koyulaştırıp kahverengine dönüştürecek. Esmer hanımlar kahverenginin koyu tonlarını tercih ediyor bu sezon.  Kahverengi üzerine atılan koyu gölgeler oldukça hoş bir hava veriyor. Balyaj modası 2017en yeni saç modelleri arasında yerini alıyor yine. Ombre tarzı da bu yılın beğenilen saç modelleri arasında.

2017 en yeni saç modelleri arasında hacimli ve dalgalı saçlar kullanılacak. Renkli peruklar da bu yıla damgasını vuruyor. Düşük at kuyruğu, tost, çılgın kıvırcık saçlar, balerin topuzları ve klasik topuzlar da bu yıl çok kullanılacak. Ayrıca ekstra uzun saçlar da çok moda.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ