Örgü Bayan Panço Modelleri

Kış aylarında bayanların en çok tercih ettiği dış kıyafetlerden olan pançolar bu yıl da çok moda. 2017 örgü bayan panço modelleri bu sezon çeşitleri ile göz kamaştırıyor. Balıksırtı örgüler, çeşitli örgü motifleri ile bezenmiş 2017 örgü bayan panço modelleri. Panço giymenin aslınsa zamanı ve yaşı yok. Her yaş kadının giysisi olan pançolar soğuk havalarda örgü dokusu ile sımsıcak tutuyor.

2017 örgü bayan panço modelleri çok çeşitli bir yelpazeye sahip. Uzun modeller, kısa modeller ve kollu modeller gibi pek çok çeşidi bulunuyor. Pançolarda bu yıl karışık renkler hakim ve motifli pançolar rağbet görmekte. Uzun pançolar da daha sıcak tutması bakımından bu yıl tercih edilen pançoların başında gelmekte. Hem spor giyim tarzında hem de şıklığı tamamlamada el örgüsü pançolar önemli bir rol oynuyor bu yıl.

2017 örgü bayan panço modelleri tığ işi ile yapılmış modelleri ile de göz dolduruyor. Pançolarda bu yıl yine püsküller kullanılmış. Bunun yanı sıra eklemeli panço modelleri ile işlemeli pançolar çok gözde.

İster günlük hayatta ister iş hayatında pançolar rahatlıkla kullanılıyor. Havaların soğuması ile kışlıkların çıktığı bu günlerde örgü pançolar da vitrinlerdeki yerlerini çeşitli desen ve renk ve modelleri ile aldı. Dışarı çıkarken üstümüze aldığımız panço modelleri oldukça da kullanışlı ve pratik. Yün pançolar özellikle soğuktan korumakta başarılı.

İstediğimiz model pançoyu kendimiz de evlerimizde rahatlıkla yapabiliriz. Malzemeleri temin etmek yeterli olacaktır. Panço örmek için çok iyi örgü bilmeye de gerek yok. Düz bir örgü ile harika bir panço sahibi olabilirsiniz. Üzerine işlenecek ya da eklenecek motifler ile kendi pançonuzun tasarımı yapabilirsiniz. Panço modelleri için dergi karıştırmanız da yeterli olacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ