2017 Örgü Bayan Yelek Modelleri

Bu yıl yine yelekler çok moda. Kış aylarında kurtarıcı olan ve üşümemizi önleyen yelekler 2017 yılı modasına hızlı bir giriş yaptı. 2017 örgü bayan yelek modelleri bu sezon vitrinlerdeki yerlerini aldılar bile. Pek çoğumuz için kışın hırka vazgeçilmez giysilerimizden olmuştur ancak yelek daha pratik bir giysidir. Daha hafif ve rahat olması bakımından bayanlar özellikle evlerinde örgü yelekler giymeyi tercih ederler.

El örgüsü yelekler çok eskilerden gelen bir giysi türüdür ve günümüzde oldukça çeşitli modelde karşımıza çıkmaktadır. Örgü yelekler,  tığ işi yelekler, kumaş yelekler hepsi soğuk kış günlerinde ısıtan giysilerdir. 2017 örgü bayan yelek modelleri hazır olarak satılsa da kendimiz de bu modellerin benzerlerini ya da aynısı evlerimizde kendi hünerlerimiz ile yapabiliriz. Yelek örmek çok basit bir uğraştır. Hırka ve kazak gibi el oyalamaz basit ve çabuk ortaya çıkar.  Yelek örmek için de çok hamarat olmak gerçekten gerekmez. Biraz örgü örmeyi bilmek yeterlidir. Hırka ve kazak gibi kol olmaması bakımından daha kısa zamanda ortaya çıkar.

2017 örgü bayan yelek modelleri arasında uzun yelekler, cepli modeller ve saç örgülü yelekler çok moda. Yelekleri günlük kıyafetlerimiz arasında seçebildiğimiz gibi iş kıyafetlerimizde şıklığı tamamlamak içinde kullanabiliriz. Özellikle kemerli modeller iş yerinde kullanmak için uygundur. Bu yıl en çok beğenilen model uzun, cepli ve kemerli yelekler 2017 örgü bayan yelek modelleri arasında.  Kendi yeleğinizi kendiniz tasarlayıp örerek hem bütçenizi korumuş olursunuz hem de boş vaktinizi değerlendirmiş olursunuz. 2017 örgü bayan yelek modelleri için biraz dergi karıştırmak ve mağaza, vitrin dolaşmak size harika fikirler verecektir. Rengine ve modeline karar vermeniz yeterli olacaktır.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ