Örgü Bebek Hırkası Modelleri

2017 örgü bebek hırkası modelleri farklı renk ve modellerde tasarlandı. Minik bebeklerimizi kış aylarında soğuktan korumak için yün, örgü hırkalar giydirerek önlem alabiliriz. 2017 örgü bebek hırkası modelleri hem şık hem çok çeşitli. Bebeklerimiz çok değerli varlıklarımız dolayısıyla onları korumak ve kollamak için çırpınırız.

Anne adayları ya da anneler bebekleri için özellikle bebeklerini soğuğa karşı korumak için kazak ve hırka örerler. Bebek hırkası örmek hem eğlenceli hem oldukça basittir. 2017 örgü bebek hırkası modelleri için biraz çarşı, Pazar gezmek yerinde olacaktır. Kendinizde evinizde minik bebekleriniz için moda hırkalardan örerek bebeğinize giydirebilirsiniz.

Örgü Bebek Hırkası Modelleri

2017 bebek hırkası modelleri arasında en çok dikkati çeken rengarenk kullanılmış yünlerden elde edilen hırkalardır. Bebek hırkalarında bu yıl farklı motifler sıkça kullanılmış. Hırka – kazak kombinleri, hırka – yelek kombinleri de bu yılın moda kıyafetleri arasında yer almış.

2017 bebek hırkası modelleri arasında kız bebekler için uzun ve elbise havasında modeller sıkça karşımıza çıkıyor. Kız bebekler için çok süslü, motifli, işlemeli modeller çok şık görünmekte. Bebek hırkalarında bu yıl kruvaze hırka modeli yine kullanılmakta. Kapişonlu hırkalar ve önden fermuarlı hırkalar da yine önden düğmeli hırkalar gibi çok kullanılacak.

Bebeklerimiz için hırka yaparken ikili ya da üçlü kombinler de yapabiliriz. Kendi tasarladığımız bebek hırkasına yelek ekleyebiliriz, kazak ekleyebiliriz ya da bere ekleyebiliriz. Hatta hırka, kazak ve bere ile çok havalı bir kombin elde edebiliriz. Kendi öreceğimiz el örgüsü bebek hırkaları bütçemiz için fayda sağlayacaktır. Bebek hırkalarını hediye amaçlı da kullanabiliriz. Bebek hırkası yapmak hem çok basittir hem de keyiflidir. Uygun yün ve şiş alıp çok kısa sürede bir bebek hırkası örebiliriz.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ