2017 Örgü Bere ve Atkı Modelleri

Özellikle kışın sert geçtiği iklimlerde sıkça kullanılan dış giysiler arasında yer alan atkı, bere ve eldiven çeşitli modeller ile karşımıza çıkmakta. 2017 en yeni bere ve atkı modelleri eldiven ile kombinlenmekte. Kış aylarında sıkça tercih edilen atkı, bere ve eldivenler farklı renk ve modellerde yapılmakta.

2017 en yeni bere ve atkı modelleri arasına giren boyunluklar oldukça rahat ve pratik kullanım sunmakta. Değişik renklerde ve modellerde yapılan el örgüsü boyunluklar uzun atkıların yerini aldılar bile. Boyunlukların oldukça fazla sayıda çeşidi çıktı bile. Tek parça olması kullanım açısından büyük ferahlık sağlıyor. Ayrıca düğümler yapmanıza sık sık çözülen bir atkıyla uğraşmaya son verilmiş bu tasarımlarla.

Kış aylarında  en çok da karlı havalarda ekstra olarak kullanılan el örgüsü atkı, örgü bere ve eldiven takımları çeşitli renk ve modellerde bulunmakta. Vücudumuzun açıkta kalan en hassas yerlerinden biri olan boyun, yüz, baş ve ellerimizi atkı, bere ve eldiven takımları ile koruyabiliriz. Bayanlar daha seçici olmaları açısından çok daha fazla çeşit tasarlanmakta. Değişik renkler, farklı desenler, düz renkler, cıvıltılı ve uçuk renklerin yanı sıra klasik giyimi tercih edenler için düz renklerde tasarlanan atkı, bere ve eldiven takımları da 2017 en yeni bere ve atkı modelleri arasında yer alıyor.

Örgü atkı modelleri arasında bu yıl en çok tercih edilen model örgü boyunluk atkı modeli. Ayrıca kalın örgülü ve püsküllü atkı modelleri de çok moda. Atkılarda kullanılan işlemeler de farklı bir hava katmakta. 2017 en yeni bere ve atkı modelleri için vitrinleri dolaşarak fikir sahibi olabilir ve kendimiz farklı renk ve tasarımlarla kendi istediğimiz örgü atkı ve bere takımları tasarımını yaratabiliriz. El emeği ile yapılan örgüler hem boş vaktimizi değerlendirmemiz hem de bütçemiz açısından fayda getirecektir.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ