2017 Örgü Kız Bebek Elbise Modelleri

2017 Örgü Kız Bebek Elbise Modelleri

Örgü sezonu havaların soğuması ile birlikte başladı. Anneler bebekleri için hazırlıklar yapıyor örgü ile kazak, hırka, yelek ve elbiseler tasarlıyor. 2017 örgü kız bebek elbise modelleri bu sezon çok sevimli. Kız çocuklarının güzelliklerine güzellik katan modeller işlemelerle süslenmiş.

Anneler bebekleri için daha doğum öncesinde hazırlıklara başlar. Anne ile birlikte tüm yakın çevre bu hazırlıklara katkıda bulunur. Kız çocukları için mini mini elbiseler örülür. Anneanne, teyze, hala ve babaannelerde bu hazırlıkların bir parçası olurlar. Eskiden sade elbiseler yapılırken günümüzde modern ve oldukça çeşit yelpazesine sahip elbiseler tasarlanmakta. 2017 örgü kız bebek elbise modelleri içinde modern elbiselere eskilerden gelen motifler eklenerek süslemeler yapılmış bu sezon.

2017 örgü kız bebek elbise modelleri arasında en çok belden aşağıya doğru bollaşan elbiselere ağırlık verilmiş. Bunun yanı sıra karpuz kollu elbiseler ve kolsuz elbiseler de çok kullanılmakta. 2017 örgü bebek elbise modelleri içinde ikili ve üçlü takımlar da moda bu yıl. Elbiseye ek olarak yelek, kazak ve hırka kullanılmakta. Bazı modellerde elbiseye kombin olarak patikler, şapka ve bereler de eklenmiş.

2017 örgü bebek elbise modelleri oldukça da renkli. Rengarenk elbiseler, mini elbiseler ve saç örgüsü gibi farklı motifler kullanılmış elbiseler kız çocuklarını daha sevimli hale getiriyor. Pudra renkli elbiseler, sarı ve pembe elbiseler bu yılın favori elbise renklerinde. Elbiselerde işlemelere de yer verilmiş. Ayrıca hayvan figürleri sıkça kullanılmış ve dantel ile süslenmiş elbiseler. Yine sık rastlanan iğne oyası ile süslenmiş elbiseler. Kız bebekler bu yıl çok şık ve örgü elbiseler ile soğuktan üşümeyecek. Elbiseleri evde kendimizde yapabileceğimiz gibi hazır almakta mümkün.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ