2017 Örgü Lif Modelleri

Kış aylarının gelmesi ile birlikte hanımların vazgeçilmez meşgalesi örgü sezonu da başlamış oldu. Kış günlerinde ev hanımları örgü örerek vakit geçirirler. Bazen günlerde örgüler örülür, örgü modelleri, gösterilir tatlı bir rekabete girilir. Kış aylarında en çok yapılan örgü türlerinden biri olan yeni lif örnekleri hem kolay olan hem de kısa sürede biten zevkli örgü türlerindendir.

2017 örgü lif modelleri çeşitli renkler ve desenler kullanılarak yapılıyor. Lif örmek en basit örgülerden ve basit olması bakımından pek çok teknikle örülebilir. Kışın en çok yapılan örgü türlerinden olan lif modelleri hanımların en sevdiği hobiler arasında geliyor. 2017 örgü lif modelleri arasında şiş ile ve tığ ila yapılan lifler tercih ediliyor. Örgü örmeyi seven hanımlar hayal güçlerini de katarak harika lifler tasarlıyorlar.

2017 örgü lif modelleri genç kızların çeyizleri için de önem taşır. Düğün hazırlığı yapan her genç kız çeyizinde örgü liflere mutlaka yer verir. Eskiden lifler ticari amaç taşımazken günümüzde liflerin çeşitliliği ile ticari değer kazandı. Liflerin yapılması çok basittir. İster şiş ile ister tığ ile lif yapmak gerçekten kolay bir uğraşıdır. 2017 örgü lif modelleri bu yıl sıra dışılığı ile dikkat çekiyor. Eskiden düz örgülerden lifler yapılır kenarları süslenirdi. Günümüzde el işi ile yapılan lifler hazır olarak da satılmakta olup, oldukça geniş bir çeşit yelpazesine sahip.

2017 örgü lif modelleri karışık ve desenli modellerden oluşuyor. Lifler şekil olarak da değişiklik göstermekte. Kare, dikdörtgen ve üçgen şekiller verilerek tasarlanmış lifler canlı renklerle çok beğeniliyor. Lifleri kullanmak için yapmak dışında hediye olarak da yapabilirsiniz. Hatta tuttuğunuz takım renklerinde lifler örebilirsiniz.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ