2017 Örgü Modelleri

2017 Örgü Modelleri

2017 yılında yine örgü ve elişi modeller çok moda olacak. Örgü modelleri arasında bu yıl ağırlıklı olarak örgü yelekler ve örgü hırkalar göreceğiz. Örgü kazakların da geniş yer alacağı 2017 yılında örgü modeller yine revaçta olacak. 2017 en yeni örgü modelleri başta örgü yelekler olacak.

Yelek örgü modelleri, renk renk ipliklerden ve farklı motiflerden oluşuyor. Özellikle düğmesiz düz modeller çok tercih edilecek. Kış aylarında özellikle örgü yelekler oldukça kullanışlı ve her ortamda giyilebilecek modellerden oluşuyor.

2017 en yeni örgü modelleri içinde uzun hırkalarla yine çok karşılaşacağız. Her yaştan kadın için şıklığı tamamlayan uzun hırkaların yanı sıra kısa mont benzeri hırkalar da favori. Uzun hırkalar kalın örgü ipleri kullanılarak dış giysi olarak da kullanılacak. Renkli ve desenli örgü hırkalar hem sıcak tutacak hem de kıyafetlerde güzel bir hava yaratacak. El emeği ile yapılan el örgüsü hırkalar daha moda 2017 yılında. 2017 en yeni örgü modelleri arasında el işi hırkalar ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

En yeni 2017 örgü modellerinde el işi atkı, bere, kazak, yelek ve hırkaların yanı sıra örgü şallar da yine çok moda. 2017 en yeni örgü modelleri arasında boğazlı süveterler, kısa örgü yelekler çok zarif. Evlerimizde boş vakitlerimizi geçirmek için örgü örmek kışın en vazgeçilmezlerimizden oldu. Hem vakit geçirip hem ekonomik olarak kendimize ve sevdiklerimize örgü hediyeler yapabiliriz. Yeni yılda sevdiklerimize el emeği ile yapılmış örgü kazaklar hediye ederek onları mutlu edebiliriz. Kendi yaptığımız el işi örgüler ile kendi renklerimizi ve motiflerimizi çıkartarak fark yaratabiliriz. Yapmamız gereken ne öreceğimize karar vermek, uygun örgü ipi seçmek, motif bulmak ve kullanacağımız ipin kalınlığına uygun şiş edinmek olacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ