2017 Yazlık En Güzel Örgüler

2017 Yazlık En Güzel Örgüler

Hazır olarak alınabilecek pek çok kıyafet seçeneği olmasına rağmen el emeği, göz nuru ile yapılan örgüleri yeri bir başkadır. Özellikle de yaz aylarının gelmesi ile beraber tiril tiril örgü kıyafetler özellikle de kadınların aklını başından almaya yetmektedir. Hazır giyim klasik dokulu, herkes de bulanabilecek özellik taşırken örgü kişiye özeldir. Bunun için farklı görünmeyi seven bayanların oldukça sıklıkla tercih sebebidir.

 2017 yazlık en güzel bayan örgüleri                                                                      

Bayanlar için hem günlük hem de özel davetler giyilebilecek kullanılabilecek pek çok yazlık örgü türü bulunmaktadır. İnce ipliklerin ve açık renklerin hakim olduğu yazlık örgüler kadınların şıklığına şıklık katmakta ve güzelliklerini tamamlamaktadır. Yazlık örgülerde daha çok krem, beyaz, pudra gibi açık tonlar daha ağırlıklı olarak tercih edilmektedir. 2017 yazlık en güzel örgüler arasında ince iplikler ile örülmüş şallar, yelekler, bolerolar, büstüyerler, bluzlar, şapkalar yer almaktadır. Bunların tığ işi örgü ile yapılan modelleri olduğu gibi şiş örgüsü ile yapılan modelleri ve örnekleri de bulunmaktadır.

2017 yazlık en güzel erkek örgüleri

Kadınlar için olduğu gibi erkekler içinde yazlık örgü modelleri bulunmaktadır. İnce iplikler ve klasik renklerin hakim olduğu ve gömleklerin şıklığını tamamlayacak olan yazlık yelekler örebilirsiniz. Yazlık fötr şapkalar da yaz ayları için oldukça idealdir. Aynı zamanda erkek bebekler için birbirinden şık yazlık tulumlar, şapkalar, yelekler örebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ