2017 Yılı Ayakkabı Modelleri

2017 ayakkabı modelleri bu yıl oldukça göz alıcı.  Bu yıl oldukça geniş bir model yelpazesine sahip ayakkabılar. Trend modellerde en çok ilgi sivri burunlu ayakkabılarda. 2017 ayakkabı modelleri sivri uçlu ayakkabılarla göze çarpıyor. Yeni sezonda geçmiş yıllardan esinlenerek tasarlanmış ayakkabılar da çok moda. Özellikle 70,80 ve 90’lı yılların ayakkabı modellerine yer verilmiş 2017 yılı ayakkabı modelleri arasında.

Büyük tokalı ayakkabılar, desenler ve yüksek platformlar da 2017 ayakkabı modelleri arasında yer almakta. Sivri burun ayakkabı 2016 yılında başladı ve 2017 ayakkabı modelleri de sivri uçlu tasarımlardan oluşuyor. Sivri burunlu ayakkabılar çok rahat olamasalar da vazgeçilmeyen ayakkabı biçimlerindendir. Sivri burunlu ayakkabı tercihinin en büyük sebebi çok şık görünmelerinden kaynaklanır.  Sivri burun 2017 ayakkabı modelleri arasında spor tasarımlarda da günlük tasarımlarda da iş ve gece hayatı tasarımlarında da kullanılmış.  Kış sezonunda çizmelerde sıkça sivri burun çizmelere rastlayacağız.

2017 ayakkabı modelleri içinde yine göze çarpan büyük tokalar. Eskilerde çok sık kullanılan büyük toka modası 2017 ayakkabı modelleri arasında da yerini almış görünüyor. Günlük kullanımda, kalın topuklarda, spor ve fantezi ayakkabılarda büyük tokalar farklı tasarımlarla büyük sükse yapıyor. Kış sezonu ayakkabılarda, botlarda ve çizmelerde de sıkça büyük toka kullanılmış 2017 ayakkabı modellerinde.

Çorapla giyilen ayakkabılarda 2017 ayakkabı modelleri arasında çok dikkat çekecek. Pek çok kadın çorapla ayakkabı giymeyi seçmese de bu yıl değişecek gibi görünüyor. Özellikle fantazi ayakabı modellerde bu kış açık ayakkabılarla çorap giymek çok moda.

2017 ayakkabı modelleri arasında yine göze çarpan modeller arasına giren ayak bileğini saran ayakkabılar yer aldı.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ