En Yeni Örgü Modelleri

Örgü seven ve özellikle de örgü giymeyi seven hanımlar için yeni olan her şey ilgi çeker ve yeni örgü modelleri de hanımların ilgisini çekiyor. Özellikle örgü model kıyafetler giymeyi seven hanımlar yeni modellerin daima takipçileri oluyor.

Örgü giysiler de son yılar da damgasını vurdu. Bu yıl örgü kazaklar, örgü hırkalar, örgü yelekler, örgü bere ve atkılar çok moda. Bunun yanı sıra örgü modelleri arasında örgü panço, pelerin ve eldivenler de örülmektedir.

Örgü modelleri her yaşa hitap etmekte. Örgüden yapılmış giysi ve kıyafetler bebekler ve çocuklar için de oldukça heyecan verici. Kış aylarında sıcak tutması bakımından tercih edilen örgü giysiler yine dolaplarımızda ve çekmecelerimizde yerlerini aldılar. Örgü giysiler çocuk modasında, bebek modasında ve erkek modasında da rağbet görmekte.

Şiş örgü modelleri, tığ işi, örgü ve el işleri hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

En Yeni Örgü Modelleri

Örgü örmek sabır işi olsa da hanımların boş vakitlerini değerlendirmeleri için harika bir uğraş. Örgü örerek hem daha ucuza mal etmiş olursunuz hem de kendi zevkinize göre tasarladığınız ürünler ortaya çıkartırsınız. Atkı modelleri de bu yıl çok moda. Ayrıca örgü battaniyeler ile yatak odalarımızı da renklendirmemiz mümkün. Değişik renklerin ve desenlerin kullanıldığı örgü battaniyeler yeni örgü modelleri arasında başta gelmekte. Örgü örerek boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz. Boş vakitlerinizde ördüğünüz örgü giysileri çevrenize ve sevdiklerinize hediye olarak da verebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ