2018 Babalar Günü Ne Zaman? Babalar Günü Hangi Gün?

2018 Babalar Günü Ne Zaman? Babalar Günü Hangi Gün?

Yılın en anlamlı ve önemli günlerinden biri olan Babalar günü bu yıl hangi güne denk geliyor , haftasonu mu gibi soruların cevabını sizler için derledik.

Anneler ve Babalar günleri yılın en önemli günleridir. Bizi dünyaya getiren anne ve babalarımıza karşı ne kadar teşekkür etsek de azdır. Bu önemli günler onlara teşekkür etmek için iyi bir fırsattır. Babalar gününde illa hediye almak gerekmez. Önemli olan bizim için çektiği sıkıntıları, zorlukları anladığımızı ve onun hakkını ödeyemeyeceğimizi belirten teşekkürlerdir.

2018 Babalar Günü Ne Zaman?

Babalar günü bu yıl 17 Haziran pazar gününe denk geliyor. Bu yıl Babalar günü daha önemli çünkü Ramazan bayramının son gününe denk geliyor. Hem bayramı hem de babalar gününü aynı anda kutlamak günün heyecanını ve önemi daha da arttırıyor. Bayrama denk geleceği için hediye alacakların şimdiden almasını öneririz. Çünkü bayram yoğunluğu ve bayramda çoğu yerin kapalı olması sizi zor durumda bırakabilir.

 

Babalar günü

Babalar günü pazar gününe denk geldiği için kutlama yapacaklar oldukça sevindi. Zaten bayram nedeniyle çoğu kişi ailesi ile birlikte olacak. Bu sayede hem bayramı hem de babalar günün birlikte geçirebilecekler. Babalar gününde babası olmayan ve babasının yanında olmayan kişiler için durum biraz daha zorlu olacak. Özlem duygusu artacak. Bu günde babası olmayanları düşünüp kutlamaları abartmadan yapmakta fayda vardır. Özellikle sosyal medyada yapılan paylaşımlarda herkesin göreceğini düşünüp babası olmayanların acı çekmesini engellemekmiçin daha düşünceli davranmak gerekir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ