Dantel Masa Örtüsü Örnekleri

Dantel Masa Örtüsü Örnekleri

Dantel ile yapılan ürünlere her geçen gün yeni parçalar, modeller ve örnekler eklenmektedir. Dantel modasını kaybetmeyerek her geçen gün değer kazanarak evlerimizdeki, çeyiz sandıklarındaki yerini korumaya devam etmektedir. Dantelden yapılan masa örtüleri, havlu kenarları, şömentabl, oda takımları, pike takımları, nevresim takımları, vitrin takımları gibi pek çok farklı ve özel parça bulunmaktadır. Dantelin şıklığı ve zarifliği moda ile buluştuğunda ise ortaya oldukça şık ürünler çıkmaktadır.

El örgüsü masa örtüsü modelleri çok fazla çeşitlidir. Yuvarlak el örgüsü masa örtülerinin yanı sıra kare, dikdörtgen formlu olarak örülenlerde mevcuttur. Kullanacağınız masanın formu nasılsa ona göre belirleyerek yapabilirsiniz.

El örgüsü masa örtüsü örnekleri arasında tek parça halinde örülenler olduğu gibi aynı zamanda parçaların veya motiflerin birleşmesi ile oluşan masa örtüleri de bulunmaktadır. Masa örtüleri büyük bir parça olduğu için genellikle parçaları veya motifleri birleştirilerek yapılmaktadır. Masa örtünüzün büyüklüğünü veya formunu kullanacağınız yere göre ayarlayabilirsiniz.

Değişik masa örtüsü örnekleri arasında son zamanlarda renkli ipliklerin kullanılarak yapıldığı masa örtüleri dikkat çekmektedir. Eskiden dantel ürünler sadece krem ve beyaz iplik kullanılarak yapılırken günümüzde ise renkli iplikler kullanılarak da yapılmaya başlamıştır. Masa örtüsünü kullanacağınız odanın özelliklerine, rengine uygun olarak masa örtünüzü renkli iplik kullanarak da örebilirsiniz. Birçok model ve örnek için sitemizde yer alan görselleri inceleyebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ