2018 Gelinlik Modelleri – En Güzel Gelinlik Modelleri

2018 Gelinlik Modelleri – En Güzel Gelinlik Modelleri

Kadınlar hayatlarındaki en önemli gün olan evlilik gününde seçtikleri gelinlikle şık ve göz alıcı olmak ister. Doğru gelinliği seçmek için ise vücudunuzu tanımalı ve modayı takip etmelisiniz.

Evlilik hazırlığı yapan kadınlarda ki en büyük sorun gelinlik seçimidir. Gelinlik seçmek zorlu ve zaman alıcı bir süreçtir. Gelinlik seçerken dönemin trendlerine ve vücudumuza uygun olarak seçim yapmalıyız. 2018 gelinlik modelleri arasında taşlı, dantelli ve kurdeleli modeller trend oldu. Bu yıl prenses veya kabarık modeller yerine daha çok sade,şık, romantik modeller ön plana çıkmaya başladı. 2018 en güzel gelinlik modelleri;

Taşlı ve İncili Gelinlik Modelleri

2018 yılının en fazla ön plana çıkan gelinlik modelleri taşlı ve incili modeller oldu. Göz alıcı parlak taşlar ile zarif bir şekilde işlenmiş gelinlik modellerini tercih ederken başka detayların olmamasına özen gösterin. Gelinlik modellerinde birden fazla abartılı detay olması şık bir görünümden çok rüküş bir görünüm ortaya çıkarmaktadır. A kesim ve balık modellerinde taşlı, incili detayları olan gelinlikleri tercih edip şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dantel ve Kurdeleli Gelinlik Modelleri

Düğün günü romantik ve zarif olmak isteyen kadınların tercih etmesi gereken gelinlik modelleri dantel detaylı olanlardır. Bu sene trend gelinlik modellerinde kurdele detaylarını sıkça göreceğiz. Sırt dekolteli ve belde büyük kurdeleler yılın en fazla tercih edilecek gelinlik modelleri arasında yer alıyor. Dantel ve kurdele detaylı gelinlik dar yada düz kesim modellerde daha şık durmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ