2022 tasarım harika lif modeli yapılışı

Her zaman olduğu gibi 2022 yılında da yeni tasarım harika çeyizlik lif modelleri tasarlanmaya ve üretilmeye devam ediliyor. Bugün yıldız kenarlı lif modeli olan, 7 motif parçasının birleştirerek harika bir model ortaya çıktı. Bu model ile çok güzel bebek battaniyesi, kırlent kılıfı örübilirsiniz.

Lif örnekleri yıllardır farklılıklar geçirerek gelişmeler göstermiş ,geçen zamanla birlikte yepyeni farklı ve kullanışlı ve görsel anlamda muhteşem lifler meydana gelmiştir. Her örgücü bayan bu modellere kendini tarzını , hayata bakışını ilmek ilmek işlemiştir. Bu bağlamda ortaya çıkabilecek renk desen ve motiflerin ne kadar sınırsız olabileceği tartışılmaz bir gerçektir.

Malzeme olarak 3 ayrı renkte lif ipi , 2-8 numara arası elinize uyumlu bir adet lif tığı ve bir adet makasa ihtiyacınız olacak. Renk seçeneklerini zevkiniz ve elinizdeki imkanlar doğrultusunda değiştirip geliştirebilirsiniz.

Yapılışına değinecek olursak , orta kısımdan 6 fıstıklı minik bir halka ile başlıyoruz. Sonraki sırada ikinci renk ile devam edip tamamlıyoruz. Sonraki sıralarda iki ve üçüncü rengimizle dönüşümlü devam edip motifimizi tamamlıyoruz.Aynı şekilde 7 adet motifi tamamlayıp ekleyerek lifimizi bitiriyoruz. Modelin tüm detayları için videoyu izleyerek kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Bu güzel modelin anlatımı için Sibelle Örgü kanalına çok teşekkür ediyoruz.

Farklı lif modelleri ve anlatımları için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Ayrıca kanalımıza abone olarak yayınlanan videolardan haberdar olabilirsiniz. Videolarımızın devamı için lütfen beğenip, paylaşarak destek olmayı unutmayın. Her zaman olduğu gibi; sizi videonun yorumlar kısmında her türlü soru görüş öneri ve istekleriniz için bekliyor olacağız… Yorumlarınız bizim için çok değerli bu yüzden olduğunca çabuk yanıt vermeye çalışıyoruz. Tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelmesini diliyoruz.

2022 lif modelleri
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ