2022 Yeni Lif Modelleri Yuvarlak Lif Modeli

Lif modelleri geçmişten günümüze çeyizlerin gözdesi, her örgü severin vazgeçilmezi olmaya devam etmektedir. 2022 yeni lif modelleri yuvarlak lif modeli daha önce anlatımı yapılmamış yeni lif modellerinden bir tanesidir.

Lif örnekleri yıllardır farklılıklar geçirerek gelişmeler göstermiş geçen zamanla birlikte yepyeni farklı ve kullanışlı ve görsel anlamda muhteşem lifler meydana gelmiştir. Her örgücü bayan bu modellere kendini tarzını , hayata bakışını ilmek ilmek işlemiştir. Bu bağlamda ortaya çıkabilecek renk desen ve motiflerin ne kadar sınırsız olabileceği tartışılmaz bir gerçektir. Bu doğrultuda her geçen gün yeni yeni modeller ortaya çıkmaktadır. Ve siz örgü severlerin beğenisine sunulmaktadır.

2022 Yeni Lif Modelleri Yuvarlak Lif Modeli

Yuvarlak Lif Modeli Malzemeler

3 Renk lif ipi ve bir adet elinize uygun tığ gerekmektedir. 2- 8 numara arası herhangi bir numara tercih edebilirsiniz. Beş adet motiften oluşan bu lifimizin, motifleri örüldükten sonra birleştirerek tamamlanır. Ayrıntılı detaylar için videomuzu izleyebilirsiniz. Bunun gibi farklı birçok model için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Lif modelleri ve lif modeli örnekleri yapımı hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

Farklı lif modelleri ve anlatımları için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Ayrıca kanalımıza abone olarak yayınlanan videolardan haberdar olabilirsiniz. Videolarımızın devamı için lütfen beğenip, paylaşarak destek olmayı unutmayın. Her zaman olduğu gibi; sizi videonun yorumlar kısmında her türlü soru görüş öneri ve istekleriniz için bekliyor olacağız… Yorumlarınız bizim için çok değerli bu yüzden olduğunca çabuk yanıt vermeye çalışıyoruz. Tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelmesini diliyoruz.

2022 Yeni Lif Modelleri Yuvarlak Lif Modeli

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ