Basit Tığ Oyaları 2019

Evde kolayca örebileceğiniz havlu, yazma veya mendil kenarları için en güzel, yeni, yapımı zaman almayan basit tığ oyaları 2019 modellerini derledik.

Tığ oyaları genellikle bebek mendilleri, yazma kenarları ve bebeğin üstüne örtülen beyaz örtünün kenarına örülmektedir. Çoğu örtülü kadının yazması çok olduğu için sürekli kolay örebilecekleri basit modeller ararlar. Basit tığ oyalarını yazmanızın rengine göre seçip kolayca örebilirsiniz. Ayrıca genç kızlarda yazma kenarlarını örüp çeyizlerine koyup çeşitliliği arttırabilir.

Genelde doğu ve güneydoğu anadolu bölgelerinde çoğu kadın yazma takar. Etrafı işlenmiş yazmaları gideceğiniz yere göre işlemeniz gerekir. Örneğin bir mevlüt davetine katılacaksanız beyaz yazmanızın kenarına ağır bir model işlemeniz gerekir. Fakat evde günlük yazma kenarlarınız için model arıyorsanız basit tığ oyaları 2019 modellerine göz atabilirsiniz.

Aynı şekilde sizin için derlediğimiz tığ oyalarını gün içerisinde misafirliğe gittiğiniz yerde de başınıza örtüp kullanabilirsiniz. Tığ oyalarının güzel bir görünümde olması için işlendiği yazmaya uygun olması gerekir. Yazmanız çok desenli ise kenarına ufak çiçekleri olan tek renkli tığ oyası modellerini kullanabilirsiniz. Ama yazmanız dümdüz bir renk ise onunla uyumlu renkte bir kaç ip seçip daha büyük şekilli olan modelleri kullanabilirsiniz.

Basit Tığ Oyaları 2019

Aşağıda yer alan modeller arasından zevkinize uygun olanı seçip yapılışını öğrenmek için canimannetv youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca sitemizde yer alan tığ oyası modellerinin kategorisinden diğer modelleri de kolayca görebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ