Bebek Örgü Şapka Modelleri

Bebek örgü şapka modelleri 2019 örnekleri arayanlara özel bu yılın en güzel, en farklı, kız ve erkek bebeklerine özel modelleri derledik.

Bebekler için kışın kullanabilecekleri şapka modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yeni yılın en güzel ve sevimli bebek şapka modellerini sizler için hazırladık. Bebek şapkaları kışın her kıyafetin üstüne giydirilebilen kullanışlı olmalarının yanında bebeklerin başını sıcak tutmaları açısından da oldukça önemlidir. Bebek şapkalarını örerken genellikle patik, atkı ve eldiven ile birlikte takım örülür. İsterseniz takım da örebilir isterseniz tek tek örüp farklı farklı modeller yaparak çeşitlendirebilirsiniz.

Bebek örgü şapka modelleri arasından seçim yaparken erkek ve kız bebekleri ayırıp ona göre seçiniz. Kız bebekler için rengarenk, çiçek desenleri ile süslü modelleri tercih edip onları daha sevimli bir hale getirebilirsiniz. Erkek bebekler için ise hayvan figürlü istediğiniz renkte modelleri seçebilirsiniz. Şapka modelleri seçerken isterseniz evde kullanım için isterseniz de dışarıda kullanım için tercih yapabilirsiniz.

Bebek Örgü Şapka Modelleri

Aşağıdan birbirinden güzel bebek şapka modelleri 2019 örneklerini bulabilirsiniz. Bebeğinize yakışan modelleri seçip isterseniz kendiniz örebilir veya hazır da alabilirsiniz. Bebek örgü şapka modeli nasıl yapılır merak ediyorsanız aşağıda yer alan videodan takip edebilirsiniz. Sitemizde yer alan diğer bebek örgülerinin örneklerini ve yapılışlarını öğrenmek için ise bebek örgü kategorisine göz atabilirsiniz. Sizin de beğendiğiniz bebek şapka modelleri var ise bizimle paylaşmak isterseniz instagram dan @canimannecom sayfamız üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ