Dantel Sehpa Örtüleri

Salonlar evlerin dışarıya bakan yüzleridir. Gelen yakın ya da uzak misafirlerin keyifle ağırlandığı, ikramların yapıldığı ve evin en nadide eşyalarına sahip, en şık odaları salonlardır. Durum böyle olunca da hanımlar evlerinde en çok salonlarına özen gösterirler. Eski tabirle misafir odası olan salonlar daha bir özenle dekore edilip süslenir. Dantel salon takımı modelleri ile zenginleştirilen dekorasyon, hanımların evlerinde kullanmayı sevdikleri tarzlardan biridir. Salon takımlarının başrolünde elbette ki dantel sehpa örtüleri örnekleri yer almaktadır. En çok göz önünde bulunmaları sebebiyle dantel sehpa örtülerinin  bu rolü sebepsiz yere almadığını hatırlatıyor bizlere. Yaşadığımız modern çağ ile birlikte artık her konuda pratik çözümler üretmenin yollarını araştıran hanımlar, ev dekorasyonunda da bu yolu izliyorlar doğal olarak. Dantelin nostaljik ve romantik görüntüsünü evlerinde yaşatmak ve sunmak isteyen hanımlar, dantel sehpa örtüleri yapımı konusunda kendilerine kolay örnekli motifler seçmeyi tercih ediyorlar. Günlük stres ve yorgunluklarından zevklerine göre edindikleri hobilerle uzaklaşıp rahatlamayı da amaç edindiklerinden, el işleri onlar için oldukça geçerli bir uğraş haline geldi. Tığ işi danteller de bu hobilerin başında yer alıyor dersek yanılmış olmayız.

Evlerinin salonlarını; hem daha yaşanılır ve modern, hem de kültürünü yansıtan nostaljik dokunuşlarla süslemek isteyen hanımların vazgeçemedikleri el işidir dantel. Dantel sehpa örtüleri ise her evin salonunu mutlaka bir dönem süslemiştir. Günümüz şartlarında kolaylaşan motifler ve örnekler sayesinde dantel sehpa takımları örmek, aslında marifetleri tartışılmaz olan kadınlarımız için çocuk oyuncağıdır. Dantelin büyüsünü siz de evinizde yaşamak ve sunmak istiyorsanız kolları sıvayın hanımlar.

Birbirinden lezzetli tatlarla donanmış sebze yemekleri tariflerimize aşağıdaki linkten ulaşabilir, deneyimlerinizi dostlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca çok çeşitli konulardaki başlıklarımızı inceleyip, sosyal medya hesaplarınıza taşıyarak birçok kişinin de faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Size bir tık uzaklıkta olduğumuzu unutmayın.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ