En Güzel Patik Modelleri 2018

Kış aylarında çoğu kişinin ayaklarını ısıtmak için giydiği en güzel patik modelleri 2018 örneklerini içeriğimizden bulabilirsiniz.

Patik mutlaka her genç kızın çeyizinde bulunan bir örgüdür. Ayrıca çoğu ev hanımı ve yaşlı kadınlarda kış aylarında sıkça patik giyerler. Kız çocuklar için de sıkça örülen patikler ayakları sıcak tutarken görüntüsü ile de dikkat çekmektedir.

Çeyizlik patik modelleri seçerken boncuklu, tüllü ve beyaz renkleri seçmenizi öneririz. Gelin çeyizlerinde bulunan patik çeşitlerinin daha göz alıcı ve şık olması gerekir. Bu nedenle beyaz, krem renkleri seçilmelidir. Model olarak düz modeller işleseniz bile üzerine ekleyeceğiniz boncuk, tül detayları şık bir görüntü ortaya çıkaracaktır.

Kız bebekler için patik örnekleri arıyorsanız üzerinde çiçek desenleri olan, renkli modelleri tercih etmenizi öneririz. Kız bebeklere patik yaparken takım örgü yapmanız daha iyi olacaktır. Örneğin patiği ile uyumlu saç bandı veya yelek yapabilirsiniz. Bu şekilde takım olarak kış aylarında giydirdiğinizde ortaya daha güzel bir görüntü çıkacaktır.

Günlük patik modelleri için ise daha sade, desensiz, tek renk olanları tercih edebilirsiniz. Kadınlar için patik modelleri renkli ve desenli yapılırken eğer erkeklere evde giymeleri için yapacaksanız daha koyu ve desensiz olanları tercih etmeniz gerekir.

Patik işlerken kullandığınız ipin çekmeyen bir ip olmasına özen gösterin. aksi takdirde yıkadığınızda patik küçülecektir ve ayağınızı sıkacaktır. Patik işlerken altında çorap giyebileceğinizi hesap edip ona göre biraz daha büyük işleyebilirsiniz.

En Güzel Patik Modelleri 2018

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ