En İyi Yabancı Diziler 2019

En İyi Yabancı Diziler 2019

En iyi yabancı diziler 2019 yılında en fazla izlenme kapasitesine sahip olan diziler hangileri aşağıdan bulabilirsiniz.

Türkiye’de yabancı dizi izleyen büyük bir kütle vardır. Ayrıca bu kitle gittikçe artmaktadır. Yabancı dizilerin hikayeleri Türk dizilerine oranla daha farklı, heyecanlı ve konuları daha dikkat çekici olmaktadır. Yabancı dizilerin işleyişleri ve bölüm başına ayrılan dakika süreleri Türk dizilerinden oldukça farklıdır. Bu yılın en güzel dizileri genellikle iddialı ve IMDB puanı yüksek dizilerden oluşuyor. Aşağıdan en iyi yabancı diziler 2019 hangileridir oyuncu kadrosu, yönetmen, IMDB puanı gibi detayları ile bulabilirsiniz.

En İyi Yabancı Diziler 2019

Game Of Thrones

Dünya çapında izlenen dizinin 2019 yılı Nisan ayında son sezonu izleyicileri ile bulaşacak. Taht oyunlarının en merak edilen ve en heyecanlı geçecek sezonunun final sezonu olması da izleyenlerin sabırsızlanmasına neden oluyor. IMDB puanı 9.5 olan dizi bu yılın en çok konuşulacak dizilerin başında gelecek.

Taboo

Ekranlara 2017 yılında giren ve 2 yıl aradan sonra tekrar ekranlara dönen dizi Taboo 2019 yılında en fazla izlenen diziler arasında yer alacağa benziyor. IMDB puanı 8.5 olan dizi 1814 yılında geçiyor.

Rick And Morty

Hem eğlenceli hem de bilim kurgu dizi arayanlar Rick And Morty mutlaka izlemeli. Her bölümünde ayrı bir zeka gösterisine tanık olacağınız dizinin bu yıl 4.sezonu yayınlanacak. Rick And Morty dizinin IMDB puanı ise 9.3’tur.

The Crown

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ve ülkeyi yönetim şeklini anlatan dizi sıkılmadan izlenebilecek tarih dizileri arasında yer alıyor. Birçok ödül alan dizi 8.7 olan IMDB puanı ile başarılı diziler arasında yer alıyor.

Stranger Things

Gerilim dizisi arayanlar için Stranger Things 3.sezonu ile bu yıl da yine dikkatleri üstüne çekeceğe benziyor. Stranger Things izleyenlerden aldığı 8.9 IMDB puanı ve kaliteli hikayesi ile 2019 yılında yeni sezonu ile herkesin dikkatini tekrar çekecek.

La Casa De Papel

Türkiye başta olmak üzere Dünya çapında bir ün yakalayan İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisi 2019 yılına 3.sezonu ile girecek. La Casa De Papel dizisi 8.6 olan IMDB puanı ile izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Dizide yer alan eleştirisel hikayede diğer dizilerden kendini ayırıyor.

True Detective

IMDB puanı 9.0 olan True Detective dizisinde Matthew McConaughey ile Woody Harrelson gibi başarılı oyuncular yer alıyor. 3.sezonu Ocak 2019 itibari ile başlayan dizi büyük ilgi ile izlenmeye devam ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ