Kurban Bayramı Mesajları 2019

Kurban bayramı mesajları 2019 yılı paylaşımları arıyorsanız içeriğimizden en güzel resimli bayram mesajlarını bulabilirsiniz.

Kurban bayramı bu yıl 11 ağustos – 14 ağustos tarihleri arasında kutlanacak. Yılın ikinci bayramı olan Kurban bayramında kurban kesilir, bayramlaşılır ve kurban etleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılır. Bir gelenek olan Müslümanların bayramı olan Kurban bayramı 4 gün sürmektedir. Kurban bayramının sevincini diğer kişilerle paylaşmak için çoğu kişi hem sosyal medya hesaplarından hem de özel olarak mesajlar gönderir. Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp gibi sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabileceğiniz resimli Kurban Bayramı mesajlarını aşağıdan bulabilirsiniz.

Kurban Bayramı Mesajları 2019

Bu bayramda yüzünüz de hep gülümseme, kalbinizde huzur olsun. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Şeker tadında bir Bayram geçirmenizi diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…

Gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, Dostluğu, sevgiyi, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz nica bayramımız mübarek olsun.

RaBayram bir olmaktır, birlik olmaktır, birlikte olmaktır. Sevdiklerinizin hep yanınızda olduğu nica bayramlar geçirmeniz dileğiyle…

En güzel anıları birlikte paylaşmak, her bayramda hatırlanmak dileğiyle… Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınızı kutlarım.

Hayırlı ve güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ