Lif Modelleri 2018

Lif Modelleri 2018

Merhabalar arkadaşlar sizler için bir birinden güzel lif modellerini 2018 yılı için özenle seçtik ve paylaştık. Bildiğiniz gibi her yıla özel lif modelleri paylaşıyoruz 2018 lif modelleri için de sizlerin isteği üzerine evlenmek isteyen yada evlenecek olan kişilere hediye amaçlı çeyizlik yada evinde dekor amaçlı kullanılmak üzere birinden güzel 50 adet lif modelini seçtik.

Bu harika lif modellerini bizimle paylaşan el.emegimmm – gonulunhobisi – sibelleorgu – Arzu Korkmaz – Aysun Avcu değerli lif örüp tasarlayan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.

Sevgili lif örgüsü sevenler, bu harika lifleri yapan arkadaşlarımız ile instagram hesabı ile iletişime geçebilir, beğendiğiniz modeli sipariş geçebilirsiniz.

Ayrıca web sitemizde veya canimannetv youtube kanalımızda beğendiğiniz lif modellerinin videolu baştan sona kadar detaylı anlatımlarını yapıyoruz.

Beğendiğiniz lif modellerini istek için https://www.facebook.com/canimannecom/ facebook sayfamız ile yaca @canimannecom instagram hesabımız ile iletişime geçerek gönderebilirsiniz.

Sevgili arkadaşlar sizlerde videolarımızı izleyerek yaptığınız örgüleri sayfalarınızda bizi @canimannecom ve #canimannecom etiketlerini ekleyerek paylaşırsanız çok seviniriz, ayrıca etiketlediğiniz görselleri tüm sayfalarımızda sizin adınıza paylaşabiliriz.

Bir birinden güzel 2018 lif modellerini yapacak olan veya sipariş verecek olan arkadaşlara kolay gelsin.

Yorumlarınız eksik etmeyiniz. Çok yakın zamanda daha önceden hiç bir yerde görmediğiniz lif modellerini yayınlayacağız.

el.emegimmm 2018 lif modelleri – https://www.instagram.com/el.emegimmm/

gonulunhobisi lif modelleri 2018 –https://www.instagram.com/gonulunhobisi/

sibelleorgu lif modelleri 2018 – https://www.instagram.com/sibelleorgu/ 

Arzu Korkmaz lif modelleri 2018 – https://www.facebook.com/arzu.korkmaz.3576

Aysun Avcu lif modelleri 2018 – https://www.facebook.com/aysun.avcu.31

 

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ