Örgü Bebek Şapka Modelleri 2016

 Soğuk kış günlerinde, gecelerinde soğuktan korunmak için en iyi yol şapka takmaktır. Özellikle de bebekler kulaklarında ve kafaları yumuşak olduğu için kafalarından çok çabuk soğuk almaktadır. Bu yüzden şapka bebekler için kış aylarında vazgeçilmezdir. Bebek şapkası almak isteyen  anne babalar isterse gidip mağazalarda avmlerde satın alabilir ancak hiç şüphesiz ki örme şapkalar kadar rağbet ve ilgi görmemiştir. Binbir çeşidi bulunun örme şapkalar genellikle kız bebekler için pembe ağırlıklı yapılırken, erkek bebekler için mavi renk tercih edilmektedir. Örgüyü seven hanımlar için şapka örmek öyle çok da zor ve zaman alıcı bir şey değildir. Maksimum iki üç günde örmek muhtemeldir.

Örgü bebekler şapkaları satın alınma şapkalara göre daha sıcak tutmaktadır. Aynı zamanda ördüğünüz şapkayı istediğiniz tarzda, model de yapabileceğiniz içinde daha keyiflidir. Erkek ve kız bebekler için ayrı ayrı ve farklı modeller vardır. Şapkanın üstüne yapmış olduğunuz motifler şapkanın bir kız bebeğe mi yoksa erkek bebeğine mi ait olduğuna dair ipuçları vermektedir.

İstemediğiniz kadar çok örgü bebek şapkası modelleri vardır. Siz nasıl bir model yapmak isterseniz istediğinize ve tarzınıza göre bir model seçebilir ona göre örebilirsiniz. Eğer el beceriniz yoksa ve örme kabiliyetine sahip değilseniz örgü ören bir çok bayan tarafından satın da alabilirsiniz. Bir çok bayan örgüyü kendine ek iş edinmiş ve buradan para kazanmaktadır. Sizde eğer örgü bilmiyorsanız, hem onlara destek olmuş hem de örgü bir şapka sahibi olmuş olursunuz. Örgü bebek şapkası modelleri cinsiyete göre farklılık göstermektedir. Sizin bebeğinizin cinsiyeti ne ise ona göre şapka örneklerine ve modellerine bakabilirsiniz. Örgü şapkalar hem çocuğunuzu daha sıcak tutar hem de sizin tarzınızı yansıtmış olurlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ