Yazlık Bebek Yelekleri

Yelekler bebekler için sadece kış aylarında değil yaz ayları içinde oldukça ideal giysilerdir. İnce iplikler ile örülmüş yazlık yelekler ile bebeklerin şıklığını tamamlayabilirsiniz. Kışlık yeleklerde olduğu gibi kalın iplikler ile değil de daha çok ince iplikleri tercih ederek, açık renkleri kullanarak şık ve farklı örgü yelekler elde edebilirsiniz. Yazlık bebek yelekleri daha çok dantel formlu olarak örülenler tercih edilmektedir. İster özel günlerde giydirin isterseniz de günlük hayatta kullanabilirsiniz.

Yazlık Bebek Yelekleri 

Yazlık kız bebek yelek modelleri oldukça çeşitlilik göstermektedir. Tek renk olarak yapılan modellerinin yanı sıra aynı zamanda birden fazla rengin bir arada kullanıldığı şık modellerde mevcuttur. Yelek modeli yapılırken daha çok pembe, pudra, krem, beyaz, kırmızı, mor tonları daha ağırlıklı olarak tercih edilmektedir. Daha şık ve farklı olmasını isterseniz simli, sakallı iplik gibi farklı ip türlerini de tercih ederek örebilirsiniz. Şiş örgüsü ile de yapılan yelekler olsa da daha çok yazlık tarzda yapılan yeleklerde tığ işi örgü tercih edilmektedir.

Kızlar için olduğu gibi erkek bebekler içinde birbirinden şık ve farklı yazlık erkek bebek yelek modelleri bulunmaktadır. Özellikle de özel davetler için gömleğin üzerine giydirebileceğiniz cepken tarzında, ince iplik ile örülmüş, siyah, beyaz, turkuaz, krem tonlarının kullanıldığı şık bir yelek yapabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ