Kese Lif Modeli Yapımı

Kese Lif Modeli Yapımı en sevilen lif tasarımları arasında yer almaktadır. Gerek kız çeyizlerine, gerek kendimizin banyosuna güzel kese lifleri yaparak sabunluk olarak kullana bileceğimiz çok şık bir lif yapılışı canimanne.com you tube kanalımızda bulunmaktadır. Keyifle yapabileceğiniz kese lif modeli sizleri bekliyor.

Banyo liflerini yaparak satış sağlayan hanımlarımız içinde çok değişik bir lif örneği olacağını düşünüyorum. Farklı modelleri sayfamızı ziyaret ederek bir çok modele ulaşabilirsiniz.

Hanımlarımızın en çok sevdiği el işleri arasında birinci sırada lif yapımı gelmektedir. Yapımı oldukça kolay olmasının dışında artık hanımlarımızın işi olarak görülen ve çeşidi oldukça fazla olan lif örnekleri hepimizin severek ördüğü tığ işi işlerimiz arasındadır.

Canimanne.com sayfamızda yeni tasarım lif örneklerinde tekrar birlikte olma dileğiyle hoşçakalın.

Kese Lif Modeli Yapımı

Kese Lif Modeli Detayları Ve Yapılışı

Gerekli Malzemeler

Kutu tekniği ile örülmüştür.

İki renk ip tercihi kullanılmıştır

Tığ seçimi sizlerin elinizin alıştığı tığ olarak yapılması tercih edilebilir.

Yapılışı: yan yana altı fıstıkla başlanan, her köşede altıya altı olarak kare yapılacaktır. Yedici fıstığı üst kısma geçmek için kullanıyoruz.

Her kenarında altı fıstık olan kare yapılarak bitirip, diğer renge geçilerek orta kısıma örümcek detayı yapılmaktadır. Bu şekilde devam eden modelimiz iki parçadan oluşarak yapılmaktadır.

Kenar oyası yapılarak birbirine ekliyoruz. Küçük çiçek detaylar yapılarak lif modelimizi tamamlıyoruz. Daha detaylı öğrenim için video anlatımını izleyerek yapmanız mümkündür. Şimdiden kolay gelsin.

Lif modelleri, lif örnekleri ve yapılışı hepsi ve daha fazlası için linkimize tıklamanız yeterli olacaktır. Bizleri sosyal medya hesaplarınızda beğeni veya paylaşımlarla destekleye bilirsiniz. Video anlatımlarımız için paylaşımlar oldukça önemlidir.

Kese lif modeli yapılışı video anlatımlı olarak buradan izleyerek uygulaya bilirsiniz.

https://youtu.be/zzy_HdHIkhM?si=oGQmTlIKjPTT6C1-

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ