Tığ İşi Çeyizlik Yelek Şal Modeli Yapılışı

Tığ İşi Çeyizlik Yelek Şal Modeli Yapılışı

Tığ işi çeyizlik yelek şal modeli yapılışı örgü tığ işi modellerinde kullanabileceğiniz güzel şık tığ işi örgü modelini siz değerli takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Tığ işi modelleri el işlerinde oldukça fazla uygulanmaktadır. Çeyizlik yelek modellerinde tığ işi örgü grubu oldukça tercih edilmektedir. Sayfamızda tığ işi örgü modellerine oldukça sık yer vermeye çalışıyoruz. Tığ işi örneklerini şal, yelek, atkı ve patik modellerinde kullanabilirsiniz.

Farklı şık tığ işi örneklerimiz sayfamızda mevcuttur. Tığ işi örnekleri oldukça güzel ve şık örgü grubudur. Hanımlarımız tığ işi modellerini bir çok örgü tekniğinde kolaylıkla uygulamaktadırlar. Tığ işleri oldukça kolay yapılmaktadır. Bu güzel modelleri görmek için yazımızdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yeni video anlatımlarda tekrar birlikte olma dileğiyle hoşçakalınız.

Tığ İşi Çeyizlik Yelek Şal Modeli Yapılışı

Model anlatımında simli ip kullanılmıştır. Sizler yapacağınız modele göre ip seçebilirsiniz.

Tığ seçimi ip ve elinize göre ayarlamakta fayda olacaktır. Modelin görselliği etkileyecektir.

Modeli ister lastik üzerine veya hemen zincir üzerine kurarak yapabilirsiniz.

İlk olarak zincir sayınızı ayarlayarak model kurulumu yapalım, kenar kısmına trabzan yapalım. Kenar kısmına toplamda 5 trabzan uygulayıp, 1 zincir alt kısımdan 3 zincir atlayıp tekrar trabzan yapalım arada 3 zincir aynı noktaya trabzan yapıp batalım alttan 3 zincir sayalım tekrar zincir çekmeden trabzan yapıp arada 3 zincir trabzan yapıp aynı noktaya batıyoruz. Aynı tekniği sıra sonuna kadar yapalım.

Devamında yapmış olduğumuz üçgenler içine fıstık uyguluyoruz. Kendini tekrarlayan modeldir. Yapacak olan herkese kolay gelsin dileklerimizi iletiyoruz.

Kanalımıza abone olarak yayınlanan videolardan haberdar olabilirsiniz arkadaşlar videolarımızın devamı için lütfen beğenip paylaşarak destek olmayı unutmayın her zaman olduğu gibi sizi videonun yorumlar kısmında her türlü soru görüş öneri ve istekleriniz için bekliyor olacağız yorumlarınız bizim için çok değerli bu yüzden olduğunca çabuk yanıt vermeye çalışıyoruz tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Tığ işi, tığ işi örgü modelleri, yelek ve şal modelleri hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz.

Tığ İşi Çeyizlik Yelek Şal Modeli Yapılışı VİDEO ANLATIM

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ