2017 Örgü Bebek Eldiven Modelleri

Kış aylarında bebeklerin ellerinin üşümemesi için anneler bebekleri için eldivenler örerler. Yeni doğan bebekler için eldiven en çok kullanılan giysilerin başında gelir. Bebekler daha doğmadan onlar için türlü hazırlıklar yapılır. Örgü işi ile kazaklar, hırkalar, tulumlar ve daha neler neler… 2017 örgü bebek eldiven modelleri arasında bebekler için kolay kullanılan parmaksız modeller ağırlıkta. Bebeklerin parmaklı eldivenleri giymeleri çok kolay olmadığından dolayı küçük bebekler için parmaksız düz eldivenler tercih edilir. Renkli ve işlemeli eldivenler 2017 yılı örgü bebek eldiven modelleri arasında en beğenilenler içinde.

Bebekler için henüz doğmadan hazırlıklara başlanır. Anneler, anneanneler, babaanneler çeşitli hazırlıklar yaparlar. Bebek doğduğunda hızla büyümesi sebebi ile bitmeyen bir örgü durumuna girilir. Bebekler her hafta kilo alır, gelişir ve büyür. Bebeklerin hızlı gelişimi de onların ihtiyaçlarını sürekli hale getirir. 2017 örgü bebek eldiven modelleri kız çocuklarında süslü, alacalı renkler, dantel işlemeler, iğne oyası eklemeleri ile süslenmiş bu yıl. Erkek bebekler için 2017 örgü bebek eldiven modelleri daha çok hayvan figürlü ve renkli olarak kullanılmakta.

Bebek eldiven yapmak çok basit ve kısa süren bir uğraş. Tek bir yün ile birkaç çift eldiven örmek mümkün. Bebek eldiveni yapmak için çok iyi örge örmeye gerek yok. Düz örgüden de eldiven yapabilirsiniz. Bebek eldivenleri modelleri arasında parmak olmadığı için bebek eldiveni örmek oldukça basittir. Evinizde bebeğiniz için renkli, çeşitli ve desenli eldivenler örebilirsiniz. 2017 örgü bebek eldiven modelleri dergilerde ve vitrinlerde yerini aldı. Biraz araştırma yapıp vitrin gezmeniz yeterli olacaktır. Bebeğiniz için öreceğiniz eldivenin model ve rengini kararlaştırdıktan sonra malzemeleri almanız yeterli. Böylelikle çok uygun şartlarda eldiven örmüş olursunuz ve bütçenizi de korumuş olursunuz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ