İğne oyası modelleri

İğne oyası modelleri en güzel yazma modelleri arasında yer almaktadır. Şıklığı görselliği harika olan yapılışı oldukça zahmetli olmaktadır. Çeyizler içinde az olsun öz olsun diyerek en güzel yazma örnekleri seçilerek uygulanmaktadır. İğne oyası bilen annelerimiz kızlarının çeyizleri için birçok örneği uygulamaktadırlar. Sipariş vererek yaptıranların iğne oyası modelleri çeyizlerinde daha az bulunmaktadır. Emeği zahmetli olan iğne oyaları fiyat yapılışı da tığ işlerine göre daha fazla olmaktadır. Peki sizler iğne oyası yapılışını biliyor musunuz ? hangi örnekleri tercih ediyorsunuz ?

Yazma modelleri ve örnekleri kış aylarında hanımlarımızın el işleri arasında sıkça örülen el işleri arasında yer almaktadır. Yazma kenar oyaları tığ işi, mekik oyaları gibi farklı güzel örnek seçenekleri de bulunmaktadır. Boncuk oyaları, geniş örnek seçeneği olması herkesimi göre örnek seçeneği ile yazma modelleri sevilen el işidir. Sitemizde birçok örneği bulabilirsiniz.

Tülbent kenar oyası uygularken ip renk seçimine dikkat etmekte fayda var. Örneği gösteren yazma modeline seçilen tam renk ip seçeneği oldukça önemlidir. Renk tonları örneği göstermektedir. Çok yazma yapan arkadaşlarımız en iyisini bilmektedir. Bilmeyenler için ufak detay hatırlatalım istedik, kenar alt kısmı da ister tığ ile yada iğne ile güzel yapılarak sonrasında örneğin yapılışına geçilmektedir. Yeni öğrenen arkadaşlarımıza video anlatımlar oldukça yardımcı olacaktır.

İğne oyası modelleri, iğne oyası yapılışı, çeyizlik iğne oyaları hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımlı örnekler için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

İğne oyası modelleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ