2017 Yazlık El Örgüsü Kız Çocuk Şapkaları

2017 Yazlık El Örgüsü Kız Çocuk Şapkaları

Günümüzde yetişkinler için yapılan el örgüsü parçaların yanı sıra çocuklar içinde birbirinden harika el örgüsü, el emeği ürünler dikkat çekmektedir. El örgüsü ürünler tektir ve size özeldir. Bunun içinde hazır olarak alınan ürünlerden çok daha fazla kıymetlidir. Sizlerde kız çocuklarınızın şıklığına şıklık katmak, onlara kendi el emeğiniz ile yaptığınız el örgüsü yazlık şapkalar yapmak istemez misiniz? Becerilerinizi kullanarak sizlerde harika şapkalar elde edebilirsiniz. Sitemizde örgüye yeni başlayanlar için basit örnekler olduğu gibi örgüde usta olmuş kişiler için daha ağır modeller de bulunmaktadır.

2017 yazlık tığ işi kız çocuk şapkaları

Yazlık şapkalarda daha çok tığ işi örgüler tercih edilmektedir. Kız çocuk şapkalarında da durum aynıdır. Tığ işi örgü ile yapılmış birbirinden şık yazlık kız çocuk şapkaları ile sizde çocuğunuzun şıklığını tamamlayabilirsiniz. İster tek renk düz şekilde örebilir, isterseniz birden fazla rengi bir arada kullanarak desenli şapkalar da elde edebilirsiniz.

2017 yazlık şiş örgüsü kız çocuk şapkaları

Şiş örgüsü ile yapılan yazlık kız çocuk şapka modellerinde daha çok pembe, pudra, lila, krem, beyaz gibi tonlar ve renkler daha ağırlıklı olarak tercih edilmektedir. İsterseniz tek renk isterseniz birden fazla rengi bir arada kullanabilirsiniz. Dümdüz ördükten sonra ince tığ işi örgü ile yapmış olduğunuz motifleri şapkanızın üzerine ekleyerek şıklığını tamamlayabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ