2021 Papatya Lif Modeli Yapımı

2021 papatya lif modeli yapımı yeni tasarım lif modeli arayanlar için görselliği güzel ve yuvarlak lif modelidir. İsteyenler farklı renk çalışımı yapabilirler.

Çeyizlik lif modelleri oldukça geniş örnek seçeneğine sahiptir. Youtube kanallarında her gün birbirinden güzel lif örnekleri hanımlarımızın beğenisine sunulmaktadır. Yapım aşaması video anlatımlı olması lif modellerine ilgiyi arttırmaktadır.

Tığ işi modelleri deilince yine akla gelen lif olmaktadır. Her kesime uyan model seçeneği ve tasarım modeller, takım lifler, kare, yuvarlak, uzun ve kese modelleri, yeni öğrenenler için kolay lifler mevcuttur. Lif denilince model seçeneği sınırsız olması modeller çok uygulanmasında etken olmaktadır.

2021 Papatya Lif Modeli Yapımı

2 Renk lif ipi kullanımı

Elinize yatın tığ seçebilirsiniz.

Yapılışı: Sihirli halka yaparak başlıyoruz. Halka içine aralarda bir zincir çekerek toplamda sekiz fıstık yapıyoruz. İkinci sırada zincir aralarına bir kapalı fıstık, tepesine ve dibine açık fıstık yaparak birlikte kapatalım aralarda bir zincir çekerek sırayı tamamlayalım, Devamında üçlü ve ikili fıstık yaparak dilimleri oluşturuyoruz. Her bir dilim tek tek yaparak istenilen boyuta getirilmektedir. Önce sarı ip ile kenar detayı ve dilimleri birbirine ekliyoruz. Sonra beyaz ip ile devam edip son olarak kenar oyasını uygulayıp bitirelim. Detaylı yapılışı için video anlatımı izleyerek uygulayabilirsiniz. Kolay gelsin..

Lif modelleri, lif modeli ve yapılışı hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

Sibelle örgü youtube kanalına teşekkür ediyorum.

Pembeli örgüler Örgü Lif Patik kanalına teşekkür ederiz.

2021 Papatya Lif Modeli Yapımı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ