Basit Tığ Oyaları 2018

Meraklısı için bu yılın en güzel, yapımı kolay, basit tığ oyaları modellerini derledik. Basit tığ oyaları 2018 modellerini içeriğimizden bulabilirsiniz.

Yazmaların kenarına örebileceğiniz tığ oyaları yazmaların başınızda daha güzel görünmesini sağlayacaktır. Genellikle başörtülü kadınların ilgili olduğu tığ oyalarında renk ve model seçimi yaparken hangi yazmaya işleyeceğiniz önemlidir. Yazma kenarı basit tığ oyalarını kolayca örebilirsiniz.

Çocukların yüzüne örtmek için, boynunuza takacağınız fularların kenarına, çeyizinize koyacağınız yazmaların kenarına veya günlük olarak evde örtebileceğiniz yazmalar için basit tığ oyalarını tercih edebilirsiniz. Basit tığ oyalarında genellikle çiçek şekilleri örülmektedir. Tek katlı çiçek modeli tığ oyalarını bir iki günde kolayca örebilirsiniz.

Yazmanızın rengine uygun iplikler seçmenizi tavsiye ederiz. Eğer beyaz dümdüz bir yazmanın kenarını tığ oyası yapacaksanız renkli iplerden oluşan modelleri tercih etmeniz daha güzel bir görüntü ortaya çıkaracaktır. Renkli ve desenli yazmalarda ise desenlere uygun modelleri işleyebilirsiniz.

Basit Tığ Oyaları 2018

Bu yılın tığ oyası modelleri arasında her zaman olduğu gibi çiçek desenleri ,lale şekilleri, yaprak desenleri daha çok beğeniliyor. 3 yapraklı yonca modelleri, papatya modeli, incili modelleri çeyizinizde kullanabilirsiniz. Bebeklerin yüzüne örtmek için küçük küçük desenlere sahip tığ oyalarını seçmeniz daha mantıklı olacaktır. Büyük desenler onların rahatsız olmasına neden olabilir. Aşağıda yer alan en güzel basit tığ oyaları 2018 modelleri arasından beğendiklerinizi seçip kolayca örebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ