Dikişsiz Bebek Yeleği

Her yeni gün Dünyanın her yerinde yeni bebekler dünyaya geliyor. İlk defa anne ve baba olanların yanı sıra teyzeler, halalar, anneanne ve babaanneler da bir hayli heyecanlı oluyorlar. Dünyaya yeni gelen torunlarını, yeğenlerini üşütmeyip, rahat ettirecek kıyafet arayışına giriyorlar. Hazır yenidoğan bebek kıyafetlerinin popülerliği artsa da bazılarımız el emeği bir hediye hazırlamak isteyebilir. Eğer sizde kısacık bir zamanda hazırlanabilen bebeği sıcacık tutacak bir yelek modeli arıyorsanız, doğru yerdesiniz.

Yenidoğan ölçülerinden tutun da 9-10 yaşa kadar uyarlayabileceğiniz , kız bebekler için örülebilecek kolay bir model anlattık. Gerekli artırmaları yapıp , yapacağınız beden ölçüsüne gelene kadar örmeniz yeterli olacaktır. Ekstra hiçbir detay değişimi yoktur.

Orgu Hayatım Youtube kanalının anlatım videosuyla aklınızdaki bütün sorulardan kurtulup, yeleğin yapımına kolayca ulaşabilirsiniz. Videoya kolay ulaşabilmeniz için aşağıya linki ekleyeceğiz. Bu video sayesinde 1 gecede yeleği bitirip hediye edebilirsiniz.

Bu ve bunun gibi daha birçok modele ve anlatımına sitemize göz atarak ulaşabilirsiniz. Yeleği yapmak isteyen herkese şimdiden kolay gelsin.

blank

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ