2016 Havlu Kenarları

Her evin mutfak ve banyosundan eksik olmayan tek aksesuar havlular olsa gerek. Havlu olmayan banyo ya da mutfağa rastlamanız neredeyse imkansızdır. Özellikle hijyene önem veren ailelerde banyolardaki el havlularının bile kişiye ait olduğunu bilirsiniz. Yedeklerini ve misafir havlularını da hesaba katarsak banyo dolaplarının ciddi bir bölümünün havlulara ayrılması kaçınılmazdır. El işlerini ve süslemeleri seven hanımların evlerindeki havluların ise kenarları mutlaka oyalı ya işlidir. Sizler de havlularınızın sade görüntüsünden sıkılıp onları farklı bir havada sunmak istiyorsanız değişik havlu kenarı örnekleri nelermiş birlikte bir göz atalım.

Havlu kenarları için danteller, iğne ve mekik oyaları süslemeleri neredeyse tarihimiz kadar eskidir. El işlerine verilen değerin ivme kazanmasıyla yaratıcı hanımlar havlularını boncuklar, güpürler, punch işi ve keçelerle de süslemeye başladı. Hatta havlular etamin gibi işleniyor günümüzde. Gördüğünüz gibi havlu kenarı modelleri saymakla bitiremeyeceğimiz kadar çok çeşitlendi. Sizlere sadece aklımıza ilk gelenleri saymakla yetinebiliyoruz. Hamaratlık ve yaratıcılıkta sınır tanımayan hanımlar kim bilir daha ne farklı işlere imza atıyorlardır. Siz de havlularınızı farklı şekillerde süslemek istiyorsanız kolay havlu kenarı yapımı nasıl ve nelerle olabilir bir bakalım. Elinizden tığ işi geliyorsa dantel havlu kenarları sizin için ideal bir seçim olabilir. Çünkü en kolayından en zoruna kadar bin bir çeşit dantel havlu kenarı örnekleri mevcut. Boydan boya dantel olsun istemezseniz, havlunuzun kenarlarına motifler örerek birbirinden bağımsız dikebilirsiniz. İşlemeleri seviyorsanız, havlularınızın kenarlarını etamin ya da kasnak işleriyle süsleyebilirsiniz. Hayal gücünüzü de yanınıza alarak yaratıcılığınızı gösterme vakti geldi artık diye düşünüyoruz sevgili hanımlar.

Sitemizdeki farklı kategorileri çevrenizle paylaşmalısınız ki, onlar da en az sizin kadar bilgi ve becerilerini arttırabilsinler hanımlar. Dekorasyon konulu yazılarımız için linke tıklayabilir, değişik fikirlerle yaratıcığınızı ve zevklerinizi geliştirebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ