Makrome İp İle Kolay Çanta Modeli

Herkese merhaba. Birçok yerde görüp beğendiğinize emin olduğumuz harika bir çanta modeli ile karşınızdayız bugün. Ünlü bir marka çantası olan bu modeli evinizde çok düşük maliyetle yapabilirsiniz. Şu sıralar trend olan, herkesin beğenip kullandığı bu çantaya sahip olma sırası sizde.

Okulların da yaklaşması ile birlikte özellikle üniversite öğrencileri tarafından çok tercih edileceğini düşündüğümüz bu çantayı Gülcan Volkan Duran Youtube Kanalında bulunan anlatım videosu ile birlikte çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Çanta daha önce ördüğümüz motifleri birleştirerek oluşuyor. Motiflerde daha önce örgü yapmamış kişilerin bile yapabileceği kadar kolay. Kroşe Örgü Omuz Çantasının yapımında ;

  • İstediğiniz renk makrome ip
  • 5 numara tığ
  • 6 numara tığ kullanılmıştır.
  • Çanta tabanı

Malzemeleriniz hazırsa videoyu açıp örmeye başlayabilirsiniz. Gülcan Volkan Duran Youtube Kanalına anlatımından dolayı teşekkür ediyoruz. Videoyu beğenip kanala abone olmayı unutmayın. Yapmak isteyen herkese şimdiden kolay gelsin.

Bunun gibi daha pek çok çanta modeli, çeyizlik modeller, bebek ve yetişkin örgüleri, pratik bilgiler, yemek tarifleri ve daha fazlası için sitemize göz atmayı unutmayın. Görüşmek üzere.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ