El Örgüsü Bluz Modelleri

El Örgüsü Bluz Modelleri

El örgüsü bluz modelleri arasında ince dantel iplikleri kullanılarak yapılan yazlık bluzlar olduğu gibi kalın kışlık ipler kullanılarak yapılan kışlık bluz modelleri de bulunmaktadır. Örmüş olduğunuz bluzların kaliteli bir görünümde olmasını istiyorsanız, tüylenme yapmamasını istiyorsanız mutlaka kaliteli, pamuklu ve yumuşak dokulu ipleri tercih etmelisiniz.

Bayanların kombinelerine renk katan ve yaz, kış, bahar aylarında dört mevsim kullandıkları parçalardan biri olan bluzların hazır olarak alınabilecek olan modelleri olduğu gibi el örgüsü, el emeği verilerek yapılan bluz modelleri de bulunmaktadır. Eskiden günümüze kadar gelene kadar bluz modelleri sürekli bir değişkenlik göstermektedir.

Bluz örnekleri arasında tek renk iplik kullanılarak yapılan modeller olduğu gibi birden fazla rengin bir arada kullanıldığı örneklerde bulunmaktadır. Aynı zamanda sakallı, simli iplik gibi farklı ip türlerini kullanarak yapabilirsiniz.

El Örgüsü Bluz Modelleri

Değişen moda akımlarına, renk trendlerine uygun olarak her geçtiğimiz yıl yeni modelleri ortaya çıkmaktadır. Eski ve yenin birleşip bütünleşmesi ile beraber ortaya oldukça şık ve farklı modeller çıkmaktadır.

El örgüsü bluzların şiş örgüsü ile yapılanları olduğu gibi aynı zamanda tığ işi örgü ile yapılan modelleri de bulunmaktadır. Siz hangi alanda daha başarılı iseniz onu tercih ederek örmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca sitemizde video anlatımlı örgü modelleri bulabilirsiniz. Örgüye dair her kesime uyabilecek modelleri siz değerli takipçilerimiz için paylaşmaya devam etmekteyiz. Yazımızdaki linke tıklayarak veya sitemizi ziyaret ederek modellere göz atabilirsiniz.

Örgü, şiş örgü modelleri, tığ işi hepsi ve daha fazlası için linkimize tıklamanız yeterli olacaktır. Bizleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlar oldukça önemlidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ