2019 İğne Oyası Modelleri

2019 iğne oyası modelleri oldukça hanımlar tarafından tercih edilen en güzel yazma, yemeni örnekleridir. Sizler için birbirinden güzel iğne oyası görsellerini yazımızda hazırladık siz değerli takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz.
İ

İğne oyaları ince detaylı el emeği olduğunu düşünüyorum. Eli yatkın ve güzel yapan hanımlarımız var. Modelin renk uyumu ve yapılışını oldukça dikkat isteyen detaydır. Çeyizler içinde annelerin tercihleri arasındadır. Kızlarımızın çeyizlerinde olmazsa olmazlardandır.

Sipariş alan hanımlarımız içinde görsellerimiz oldukça fayda sağlayacaktır. Sizler için güzel ve şık 2019 iğne oyaları örnekleri siparişler için yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Yeni ve farklı iğne oyaları modellerinde tekrar birlikte olma dileğiyle hoşçakalın.

2019 İğne Oyası Modelleri

İğne oyası yapımında iplerin renk uyumu oldukça önemlidir. Örneği gösteren yapılışı kadar ip renk uyumu da etkili olmaktadır.

Naylon ip tercih edilmelidir. İğne küçük olması tercih edilir.

İğne oyası modelleri ve kenar modelleri hepsi ve daha fazlası için linkimize tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz.

Ayrıca bu güzel iğne oyası modeller için meralyurduseven_05 kendilerine çok teşekkür ediyorum.

2019 İğne Oyası Modelleri ve Görselleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ