Sırtınızı Sıcacık Tutacak Çeyizlik Yelek Modeli

Örgü yelek modelleri çeyizlerin olmazsa olmazıdır. Dünden bugüne örgü yelekler örülür kış aylarında hanımlarımızın en çok giydiği kıyafetleri arasında yer almaktadır. Peki sizin kaç adet yeleğiniz var ? örgü çok ören hanımlarımız en az 10 adet yelekleri vardır. Birçok örgü modelini sitemizde bulabilirsiniz. Ördüğünüz örgü modellerini bizimle paylaşabilirsiniz.

Öreceğiniz örgüye ve zevkinize uygun ipi seçtikten sonra uygun numarada şiş tercih ederek başlıyoruz. En uygun numara ipinizin etiketi üzerinde yazıyor olacaktır. Çeyizlik örgülerin yanı sıra bebek ve yetişkin örgülerine de çok yakışacak modeldir.

Sitemizde örgülerinize uyarlayabileceğiniz birçok iki şiş model ve anlatımları da mevcuttur. Göz atarak hepsine ulaşabilir ve kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Hanımeli Örgülerim Youtube Kanalının anlatımı ile çok güzel bir çeyizlik modelini daha sizinle paylaşıyoruz. Çeyiz hazırlığı yapanlar için güzel bir örnek olacağını düşünüyoruz.

Detaylı anlatım videosundan dolayı Hanımeli Örgülerim Youtube Kanalına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Böyle içeriklerin devam için videoyu beğenip kanala abone olarak destek olabilirsiniz. Yapacak olan herkese şimdiden kolay gelsin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ