2017 Yılında Renkler Moda?

Modayı takip eden kadınlar ve gençler bu yılın en moda renklerini merakla bekliyor. 2017 en çok hangi renkler moda sorusuna cevap modacılar ve tasarımcıların yaptığı koleksiyonlardan geldi. Bu yılın trend renkleri arasında mavi ve tonları oldukça moda.

2017’de en çok hangi renkler moda deyince biraz dergi karıştırmak yeterli olacak. Bu yılın favori renkleri nehir mavisi olacak. Koyu lacivert ve canlı kobalt mavisi ile serin ve sakin maviler çok moda. Mavi en beğenilen renkler arasında oldu yıllarca ve modası geçmeyen renklerin başında geldi.

Bu yıl mavinin onlarca tonu ile karşılaşıyoruz sıkça. Mavi ve açıklı koyulu mavi gölgeler 2017 yılında moda olacak. İster günlük kıyafetlerinizde isterseniz de iş hayatınızda rahatlıkla kullanacağınız renklerin başında gelen mavi amber mavisi ve petrol mavisi ile de heyecan veriyor.

 

2017 yılında en çok hangi renkler moda ve nelerde kullanılmış sıklıkla diye baktığımızda pantolonlarda ve dış giyimdeki canlı ve farklı renkler öne çıkıyor. Pudra rengi mantolar ve kabanlar bu yıl çok moda. Pembe ve tonlarından oluşan yün giysiler ile renkli deri ceketler bu sezon çok dikkat çekiyor.

Kırmızı renk hiçbir zaman yeri doldurulamaz ve modası geçmeyen bir renk. Özellikle özel günlerde kullanılan kırmızı ve tonları 2017 yılında yine çok moda. Kırmızının tonlarından bronz kırmızı, bordoya bakan kırmızı, kızıl ile karışık kırmızı, parlak kırmızı büyük ilgi görecek.

2017 yılında en çok hangi renkler moda sorusuna genel yanıt olarak mavi, kırmızı,  baharatlı hardal, lacivert yeşil ve haki yeşil tonları. Turuncu ve mercan renkli ile metalik dokunuşlu renklerde bu yıla damga vuracak.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ