Dantel Masa Örtüsü Modelleri

Danteller eskiden günümüze kadar gelmeyi başarmış olan el emeği ürünlerin başında yer almaktadır. Şıklığı ve zarifliği ile hem çeyiz sandıklarını süsleyen hem de giyim sektörüne damga vuran parçalar meydana gelmektedir. Her ne kadar dantelin modası geçti gibi tabirler duyulmuş olsa da dantel modası kendini trend renk ve modeller ile yeniden ortaya çıkmayı ve tercih edilmeyi başarmıştır. Özellikle de ev dekoruna renk katan birbirinden şık dantel parçalar bulunmaktadır. Dantel masa örtüleri, vitrin takımları, havlu kenarları, oda takımları, mutfak takımları, perdeler bunlar arasından sadece bir kaçıdır.

Dantel Masa Örtüsü Modelleri

Dantel masa örtüsü modelleri oldukça fazla çeşitlidir. Örmesi zahmetli olsa, zaman alsa da ortaya çıkan sonuç için verilen tüm emeklere değmektedir. El örgüsü masa örtülerinin kare formlu olarak örülenleri olduğu gibi aynı zamanda yuvarlak ve dikdörtgen formda örülenleri de mevcuttur. Kullanacağınız masanın formu nasılsa modeli o şekilde seçerek uygulayabilirsiniz.

Dantel masa örtüsü örnekleri genellikle beyaz dantel ipi kullanılarak yapılmaktadır. Bin bir emek vererek ördüğünüz bu nadide parçanın kusursuz olmasını ve uzun yıllar boyu kullanılmasını istiyorsanız ördüğünüz ipin kalitesine dikkat etmelisiniz. Kaliteli dantel ipliklerini kullanarak örmelisiniz. Dantel masa örtüsü modelleri yapılırken daha çok çiçek ve yaprak desenleri ağırlıklı olarak kullanılmaktadır. Dantel parçaların kendine has bazı motifleri ve örnekleri de masa örtüsü örneklerinde yerini almaktadır.

Dantel örnekleri, dantel, kare masa, yuvarlak masa, motif örnekleri hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ